carolina herera a scris:
isis23 a scris:
Salutare tuturor ! Am facut 88 :)
Felicitari, isis!
Felicitari si tie !:) Am scapat de ce era mai greu !
DAM, @adrianicet ce ati facut ?
Am avut grila G2. Am gresit la procedura penala doar o singura intrebare. Cea in care se spune ca judecatorul nu poate dispune in timpul UP prelungirea masurii de a nu parasi tara.
Am gresit-o pentru ca aveam in cap acel art.267 alin 2 teza finala
Daaaa....cat l-am dezbatut si tot nu am inteles acel articol, dar eu l-am ignorat. Am concluzionat ca a ramas necorelat cu alte Ril-uri.
Buna!
...da a fost o zi grea pentru toti.... ma bucur pentru cei care au luat si le spun celor care nu au trecut sa nu renunte!
Bravo @isis defapt nu imi faceam pb pt tine... ;) , @carolina bravo si tie si ma alatur voua cu 82 asta in cazul in care nu am scris trecut gresit la grila de raspuns..da cred ca acolo bate cu 1 max 2 in minus.
D.A.M. a scris:
Buna!
...da a fost o zi grea pentru toti.... ma bucur pentru cei care au luat si le spun celor care nu au trecut sa nu renunte!
Bravo @isis defapt nu imi faceam pb pt tine... ;) , @carolina bravo si tie si ma alatur voua cu 82 asta in cazul in care nu am scris trecut gresit la grila de raspuns..da cred ca acolo bate cu 1 max 2 in minus.
=D> Felicitari DAM. Ne strangem mai multi ! Mai asteptam raspunsuri !
Eu am gresit 2 la civil, 3 la penal, 6 la procedura civila ( care nu a fost preferata mea niciodata ) si 1 la procedura penala. IN rest in 2 ore le terminasem si mi-a luat mult sa le transcriu cu atentie si sa corespunda si cu ce aveam pe foaie pentru ca vroiam un raspuns repede si cat mai fidel:D
Ca parere generala mi s-au parut abordabile, unele cu chichite insa cred ca vor fi multi peste 7
Cum ai raspuns la aia cu traficul de influenta? Se poate trafica infl si pt un act ilegal? Inca nu sunt lamurita de ce e corect si c-ul