avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
adrianicet a scris:

Felicitari tuturor! Eu am facut 81..

Felicitari Adrian !

adrianicet a scris:

Felicitari tuturor! Eu am facut 81..

Felicitari, adrian! Si tie, isis! Si tuturor! :) Eu aveam o hiba la civil si nu aveam timp sa citesc (asa e cand ai bebelus), plus ca am gresit din neatentie in rest. Sper ca la anul sa ma mobilizez mai bine. Sa nu uitati sa mai intrati pe forum, sa povestiti cum e sa fii auditor.
Pana la urma am avut aceleasi subiecte ca a celor cu vechime ! Se zvonea ca vor avea alte subiecte !
Multumesc Helene! Sincer imi pare rau pentru ca speram sa fim colege !Eu personal sunt foarte multumita ca am realizat un punctaj bun din prima, insa cochetez cam din anul II de facultate cu ideea de INM si cam de atunci m-am si apucat serios de invatat !
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
isis23, utilizator
Felicitari si succes in continuare celor care au trecut!
Eu am facut 67 abia :wassat: La civil mie mi s-a parut mai greu ca anul trecut cand am facut cu 6 grile mai mult, in rest la penal si procedura penala nu am vazut vreo diferenta iar la procedura civila acum a fost mult mai simplu - depinde si de fiecare la ce a tras mai mult.

La anul, cu noile coduri - mult mai greu, dar cu forte proaspete!
isis23 a scris:

Pana la urma am avut aceleasi subiecte ca a celor cu vechime ! Se zvonea ca vor avea alte subiecte !
Multumesc Helene! Sincer imi pare rau pentru ca speram sa fim colege !Eu personal sunt foarte multumita ca am realizat un punctaj bun din prima, insa cochetez cam din anul II de facultate cu ideea de INM si cam de atunci m-am si apucat serios de invatat !

Nu mi se pare normal! Adica ai aceleasi pretentii de la un absolvent ca si de la o persoana care are vechime (5 ani practica)? Asta e...

Si mie imi pare rau, isis! Eu prin noiembrie m-am decis sa dau la INM si am citit cand si cand, nu mai am libertatea pe care o aveam in facultate, iar atunci n-am stiut sa profit de ea. Sincer, ma bucur pt voi, stiu ca meritati, am vb atatea pe forum. De xyzt nu stiu nimic. Bafta! :hugall:

logIn, ne mai auzim pe forum! ;)
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
Ice Hellene, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)