avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
apropo , in regulament este prevazuta obligativitatea stabilirii in mod echilibrat a grilelor cu 2 variante de rasp corecte.........eu as face contestatie in locul vostru............;)
Eu am facut 72 de puncte. Nu stiu unde vi s-a parut voua mai usor ca anul trecut, pe toti pe care i-am auzit colegii de-ai mei se plangeau de subiecte. Mi s-au parut, aiurea, neechilibrate si ff multe ambigue. Am facut si contestatie, sper sa se rezolve ceva. Iar de note cu siguranta nu vor mai fi la fel de mari ca anul trecut. In jurul meu numai de note in jur de 7 am auzit in mod exceptional 8 si sunt colegi de-ai mei care au invatat pe rupte. Oare cu nota asta 72, se poate intra la INM??
doomkikidex a scris:

Eu am facut 72 de puncte. Nu stiu unde vi s-a parut voua mai usor ca anul trecut, pe toti pe care i-am auzit colegii de-ai mei se plangeau de subiecte. Mi s-au parut, aiurea, neechilibrate si ff multe ambigue. Am facut si contestatie, sper sa se rezolve ceva. Iar de note cu siguranta nu vor mai fi la fel de mari ca anul trecut. In jurul meu numai de note in jur de 7 am auzit in mod exceptional 8 si sunt colegi de-ai mei care au invatat pe rupte. Oare cu nota asta 72, se poate intra la INM??

Trebuie jucata cartea pana la capat. Mai ales ca interviul cu 25% din nota finala, poate schimba enorm de mult clasamentul si mai nou poate chiar elimina
Inseamna ca eu stau bine cu 88

Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
isis23, utilizator
doomkikidex a scris:

Daca te uiti la tabelul de anul trecut ai sa vezi ca a intrat o persoana cu 72 de puncte, deoarece a avut punctaj mare la logica juridica si interviu; conteaza si cate persoane au nota mare/ foarte mare, de la 80 in sus.
se poate intra si cu 70. depinde de ce-au facut ceilalti. fa contestatii, unde crezi ca ar putea exista sanse. si asteapta cu rabdare. logica si interviul pot schimba multe. am o prietena care anu trecut a picat cu 83 de grile facute. din cauza interviului si logicii.

e trist ca lumea nu intra aici sa-si spuna punctaju. aud ca exista un forum special creat numai pentru cei care dau examen la inm si direct pe post. creat ca ei sa se poata intalni in numar cat mai mare.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)