avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
Andra Maria a scris:

se poate intra si cu 70. depinde de ce-au facut ceilalti. fa contestatii, unde crezi ca ar putea exista sanse. si asteapta cu rabdare. logica si interviul pot schimba multe. am o prietena care anu trecut a picat cu 83 de grile facute. din cauza interviului si logicii.

e trist ca lumea nu intra aici sa-si spuna punctaju. aud ca exista un forum special creat numai pentru cei care dau examen la inm si direct pe post. creat ca ei sa se poata intalni in numar cat mai mare.

i mi place cum gandesti ....... :)
Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
Csorin, utilizator
isis stai ff bine, felicitari, nu ai de ce sa-ti faci probl. Eu nici nu stiu cu ce sa incep pentru testele astea de rationament, pentru ca mi se pare ca la proba asta e ca la o loterie..nu esti sigur pe nimic, doar pui asa la ghiceala. Eu am fost la pretestare am facut 76 puncte dar nu lucrasem mai deloc inainte. Si mai e si problema timpului, ca mie mereu imi raman vreo 4 grile nefacute. Voi cum abordati probl asta?
doomkikidex a scris:

isis stai ff bine, felicitari, nu ai de ce sa-ti faci probl. Eu nici nu stiu cu ce sa incep pentru testele astea de rationament, pentru ca mi se pare ca la proba asta e ca la o loterie..nu esti sigur pe nimic, doar pui asa la ghiceala. Eu am fost la pretestare am facut 76 puncte dar nu lucrasem mai deloc inainte. Si mai e si problema timpului, ca mie mereu imi raman vreo 4 grile nefacute. Voi cum abordati probl asta?

Sincer eu merg foarte mult pe eliminare si pe intuitie . Iar la analitic intr-adevar si eu am probleme de incadrare in timp.

felicitari celor care au trecut de aceasta prima proba.eu am reusit doar 71.sunt dezamagit dar mergem inainte.o intrebare ptr isis daca esti amabila:dupa ce carti ai invatat? in afara de manuale ai studiat ceva in plus? la facultate ati avut ceva sinteze? te intreb pt ca eu am terminat fac demult si simt ca invatand numai dupa manuale undeva ceva nu se leaga.bafta in continuare!
jorjinio23 a scris:

felicitari celor care au trecut de aceasta prima proba.eu am reusit doar 71.sunt dezamagit dar mergem inainte.o intrebare ptr isis daca esti amabila:dupa ce carti ai invatat? in afara de manuale ai studiat ceva in plus? la facultate ati avut ceva sinteze? te intreb pt ca eu am terminat fac demult si simt ca invatand numai dupa manuale undeva ceva nu se leaga.bafta in continuare!

Am stiut inca din anul II pe ce drum vreau sa merg. M-am interesat de tematica INM inca de pe atunci, si m-am axat numai pe ce se cerea. Inainte de orele de curs, cand se preda materia, aveam pregatite intrebari pentru profesori pentru ca citeam inainte de predare. Mi-am stresat profesorii la maxim, insa nu s-au suparat. Grilele lui Udroiu m-au provocat si m-au facut sa inteleg procedura penala si penalul general
De citit insa am citit tot ce mi-a cazut in mana, spete, doctrina, coduri ( de foarte multe ori aproape ca le stiam pe de rost ) RIL-uri, insa in anul IV de facultate( pentru ca anul asta a fost an terminal pentru mine )am mers strict numai pe Udroiu( penal si procedura penala) si Boroi civil actul juridic nou si procedura civila. Si pe coduri. Foarte mult pe coduri.Pe civilul vechi am mers doar pe doctrina arhicunoscuta

Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
isis23, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)