jorjinio23 a scris:
felicitari celor care au trecut de aceasta prima proba.eu am reusit doar 71.sunt dezamagit dar mergem inainte.o intrebare ptr isis daca esti amabila:dupa ce carti ai invatat? in afara de manuale ai studiat ceva in plus? la facultate ati avut ceva sinteze? te intreb pt ca eu am terminat fac demult si simt ca invatand numai dupa manuale undeva ceva nu se leaga.bafta in continuare!
Am stiut inca din anul II pe ce drum vreau sa merg. M-am interesat de tematica INM inca de pe atunci, si m-am axat numai pe ce se cerea. Inainte de orele de curs, cand se preda materia, aveam pregatite intrebari pentru profesori pentru ca citeam inainte de predare. Mi-am stresat profesorii la maxim, insa nu s-au suparat. Grilele lui Udroiu m-au provocat si m-au facut sa inteleg procedura penala si penalul general
De citit insa am citit tot ce mi-a cazut in mana, spete, doctrina, coduri ( de foarte multe ori aproape ca le stiam pe de rost ) RIL-uri, insa in anul IV de facultate( pentru ca anul asta a fost an terminal pentru mine )am mers strict numai pe Udroiu( penal si procedura penala) si Boroi civil actul juridic nou si procedura civila. Si pe coduri. Foarte mult pe coduri.Pe civilul vechi am mers doar pe doctrina arhicunoscuta