avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
mersi mult pt raspuns.am banuit ca asta este solutia pt a fi sigur de reusita.este a treia oara cand trec de prima proba si de fiecare data am pierdut la amanunte.dar tinand cont de faptul ca am terminat o facultate privata(sh) si a trebuit sa invat singur,ca am o varsta maricica,familie si doi copii" terminatori" ,cred ca sunt pe drumul bun si cu siguranta voi persevera.rugamintea mea este daca cei care veti fi sigur auditori din toamna,sa ne tineti la curent cu noutatile,in principal cu intrarea in vigoare a noilor coduri.
mi se pare curios ca nu mai intra nimeni sa spuna de punctaj.anul trecut se stia inca din seara examenului ca sunt foarte multe note peste 8.acum nimic.deci intradevar a fost greu?
jorjinio23 a scris:

mi se pare curios ca nu mai intra nimeni sa spuna de punctaj.anul trecut se stia inca din seara examenului ca sunt foarte multe note peste 8.acum nimic.deci intradevar a fost greu?

Eu cred ca sunt destule note mari...mai am o colega cu 85
Oricum tb sa te inarmezi cu f mare rabdare si toleran?a si in cadrul INM-ului. Euforia reusitei la ex de admitere o sa treaca in cateva saptamani de la inceptul cursurilor.

[EDITAT - Acest topic se numeşte "Admitere INM", nu "Denigrarea celor care intră în magistratură direct pe post"]

Daca nu ai reusit la acest examen nu dispera ( eu am intrat a 3 oara ) - o vacan?ă scurta pana in noiembrie dupa care pe cai :). In legatura cu cate note peste 8, 7.5 , etc sunt pure speculatii, comparand ex din anii trecutii, în 2011 au fost cele mai mari note ?i nu stiu daca situatia o sa se repete si anul asta. Cred ca lupta cea mare se da intre 70-75, deoarece mai sunt 2 probe de dat in conditiile in care interviul va conta intr-o proportie mai mare anul acesta. Cei cu peste 80 port sa sarbatoreasca deja. Bafta tuturor
Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
nu disper pt ca din fire sunt un luptator.dar nu am suportat si nu voi suporta niciodata nedreptatea,desi obsrv ca a devenit o regula in zilele noastre.este dezamagitor ca dupa ce ti-ai dorit sa faci ceea ce-ti place,sa ajungi la 40 ani si sa incerci sa te "recalifici" pt ca din jobul pe care ti l-ai dorit nu poti sa-ti intretii familia.si dupa ce pierzi zile,nopti sa inveti ajungi la acest ex si crezi ca ai sanse.insa vine interviul si totul se naruie.este caz de anul trecut.stiu coleg de ex care la interviu a avut aceeasi speta ca cea pe care am avut-o si eu ,el a raspuns intr-un fel iar eu exact opus.eu stiam ca nu am sanse ,insa el cu un 9 ar fi reusit.dar comisia i-0a dat 7 si ceva iar mie 8 siceva.si colegul nu a intrat.cu un an in urma am primit la interviu 9,46 pe acelasi gen de speta.dar bineinteles ca nu acuz pe nimeni pt ca "nu pot sa cred ca cei din comisie ar fi subiectivi"

Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)