avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
Ce speta de etica ai avut?
gheisha: ptr barou de aici incolo crezi ca mai am timp sa trec prin materii? Si ca sfat ptr exam la barou sa inteleg ca nu treb sa scriu romane ci la obiect? ms frumos
gheisha87 a scris:

Doru6...interviul dureaza cam 20 de min, la inceput e panicant fiindca intri intr-o sala si ai in fata 6 pers...care se uita la tine cum pasesti spre banca in care o sa stai.Initial dupa ce am deschis usa si am intrat m-am blocat o secunda si am inceput sa tremur :)) pana am ajuns in banca aia mi s-a parut ca am facut o eternitate :))...erau vreo 10 pasi dar am avut impresia ca tre sa iau autobuzul o statie :))...apoi dupa ce te asezi si esti la acelas nivel cu ei(de inaltime) lucrurile decurg usor...nici nu simti ca trece timpul.Eu am fost joviala si am dat de inteles ca st stapana pe mine, in schimb m-a cam incurcat intrebarea aia de etica sau ce era...ca eu nu citisem codul deontologic(pe care apropo unde il gasec?).Nu e chiar asa greu...dar daca esti emotiv se cam duce draq tot.

6 persoane hmmm destul de aiurea caci trebuie sa interactionezi cu toti cred, macar din priviri. Cred ca depinde si de membrii comisiei cat de confortabil te fac sa te simti. Daca sunt obositi, plictisiti, nervosi si cu aer de superioritate, cam greu sa interactionezi si sa nu te emotionezi.
Am sa incerc sa ma pun la punct cu codul deontologic.
La mine depinde de zile...cand sunt foarte emotiv cand foarte relaxat.
Au noroc cei care sunt la inceputul alfabetului ca scapa mai repede...ufff, asteptarea asta ma omoara.
si eu m-am inscris la barou.... voi invata dupa interviu doar profesia de avocat si eventual apelul si recursul si cam atat.
Speta suna cam asa: ce fac eu in calitate de judecator daca am o disputa cu un avocat, care mai apoi il asista pe un inculpat ...mai sunt sau nu impartiala , si daca da ce fac mai exact ....:)) o porcarie :p

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)