avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
Perfect adevarat!
gheisha87 a scris:

Fratiiilor...de ce va certati?? :D unii parca vorbiti din carti...:)) asa insufletiti si plini de infatuare si zel, paca cuprinsi de patosul inmului si altii aveti suspiciuni...lasati prostiile...si daca st aranjamente ce?!...asta e, daca esti bun intri oricum...si da, peste tot exista pile, bani si alte mijloace de a accede la premiul cel mare :D ...

Patrick_ a scris:

doru6 a scris:

Eu nu zic ca lucrurile stau gresit anul acesta la INM ci doar ca predomina o mare suspiciune din modul in care au organizat concursul

Ce înțelegi prin „predomină”?
Adică.... „o mare suspiciune” în viziunea cui?

''Predomina'' - in discutiile pe care le-am avut cu diferite persoane care nu activeaza in nici o profesie juridica mi s-a pus in vedere acest aspect, tocmai pentru motivele mai sus enuntate.
''O mare suspinciune'' - in viziunea unui observator rezonabil, informat si dezinteresat.

Patrick, nu doresc sa intru in polemici cu tine si sa-mi explic fiecare cuvant, propozitie etc. Mi-am exprimat un punct de vedere, corect sau nu, poti sa-l exprimi si tu pe al tau in aceeasi maniera de ex. cum a facut-o issis sau geisha, fara atacuri la persoana.

Eu nu mai am ce preciza cu privire la aceasta problema, insa discutia e deschisa pentru cei care au puncte de vedere pro/contra.

Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2012
doru6, utilizator
Ai avut dreptate initial. Paranoia e de vina.
doru6 a scris:

Poate o sa vi se para paranoia, dar mie treaba asta cu interviul a carui pondere a fost ridicata la 25% din nota si faptul ca interviul a fost programat la mare distanta dupa testul de rationament logic mi se pare foarte suspecta. In anii trecuti interviul incepea imediat dupa rationament, cand deci nu se cunostea ce rezultate s-au obtinut la aceasta proba. Mie imi da impresia ca acum au lasat vreme sa-si aranjeze ploile.

Ne auzim dupa interviu cu impresii, dar am inceput sa ma simt destul de naiv.

P.S.: Oricum, cunosc 2 fosti colegi pe care nu ii duce capu' absolut deloc si au intrat la INM fara probleme, deci nu m-am gandit niciodata ca nu se fac si aici aranjamente insa pana anul acesta cred ca se faceau intr-o pondere destul de mica.

Ce zice doru nu e departe de adevar, ei vor stii ce note ai si vor putea f bine sa ti dea un 10 la intervu si sa nu intri la imn pt ca nu veti face media ca sa intri in limita locurilor , Iar ceea ce zicea cineva aici ca daca esti bun intri nu se sustine la o proba interviu cu 6,7 oameni cu parerile si notele lor subiective,nu este un concurs cu aceleasi subiecte pt toata lumea ,(nu te intreaba ca la proba juridica ce stii din materie) Ce iti place tie poate nu imi place mie,mie poate una mi se pare frumoasa si altuia urata sau piti. Voi de fapt vreti sa va autoconvingeti ca nu e nimic rau ca comisia stie dinainte daca pana la acel moment ai nota de intrare sau nu, si la scoala profii stiau ca daca iti dau o nota mai mare te salveaza de la corigenta sau daca iti dau o nota mai mica te lasa corigent , este o mentalitate de care nu poti scapa , daca ai sa zicem 7 inseamna ca esti mai slab pregatit decat cel cu 9 sau 8 si oricine se gandeste asa , ar trebui militat contra si nu sa lasi sa treaca asa ceva f important ca ei vor sti cine are medie de intrare sau nu, NU exista niciun argument ca cei din comisie sa stie ce rezultat ai si in subconstientul vostru chiar daca vreti sa va imbarbatati si voi ganditi ca nu este normal sa se stie dinainte daca ai medie sau nu de intrare......si asta cred ca e parerea multora si ar trebui sa vorbiti fara frica(chiar daca ar fi cel mai curat concurs din lume, ce concurs e acela unde se stie ce medie ai pana la interviu )
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2012
sbdcl, utilizator
cam asa e, altfel care era rostul acestei asteptari?.. mai ales ca ei vor avea listele cu noi si vor vedea pe ce pozitie suntem:)

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)