annakar a scris:
Intra 8 oameni in sala unde se radacteaza eseul. In 30 de minute se redacteaza analiza. Comisia iti multiplica foaia , o introduce in plic, o sigileaza, apoi gardianul te conduce la sala unde vei sustine interviul. In principiu nu prea poti comunica cu ceilalti pe hol. La interviu intra cate un candidat, in oridinea afisata. Eu au fost la comisia 4. Interviul se inregistreaza, veti vorbi la microfon, asezati pe scaun. Te intreaba despre tine, despre ce e scris in fisa , urmeaza speta, cu intrebari spontane legate de raspunsurile tale. Cei din comisie nu sunt pusi pe cearta, este posibil sa aveti puncte diferite, trebuie sa vi le asumati pe ale voastre. La final, va prezentati analiza.Nu e nimic prestabilit. Eu nu am putut extrage impresii despre prestatia mea. In schimb am fost foarte emotionata, si asta s-a vazut. Va urez mult succes, stapanire de sine, si sa aveti o prestatie de nota 10!
Multumim frumos! Si eu sunt foarte emotionat si n-am mai vorbit in viata mea la microfon. De inregistrat am mai fost inregistrat. Ti se pare ca trece timpul greu? N-am mai participat niciodata la un interviu de juma' de ora.