Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Spuneti-mi va rog, v-ati dus cu mult timp la interviu inainte de ora programata? Ce se intampla sa zic daca 2 candidati dinaintea ta nu se prezinta la interviu, se asteapta pana la ora la care esti programat sau te intervieveaza inainte?
Acum am terminat si eu ! Am fost la comisia 2, intr-o sala cu o masa rotunda ! A fost OK ! :) M-am simtit confortabil .Membrii comisiei incearca doar sa afle cat mai multe despre tine ! Am discutat mult despre experienta profesionala de pana acum, despre ce parere am de denigrarea justitiei prin mass-media. La speta de etica incearca sa te faca sa te razgandesti insa mi-am sustinut parerea pana la capat. In rest, nu am avut emotii si am incercat sa fiu cat mai sigura pe mine ! Sper ca mi-a si reusit:)