Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Buna, eu am fost ieri la comisia 3. Mie nu mi s-a aparut atmosfera relaxata, dna procuror si cu dl. judecator puneau intrebari peste intrebari la absolut orice spuneam. Citatul meu a fost ceva de genul "Nu exista meserie fara ucenicie" nr. 57. Bafta in continuare tuturor!
@doomkikidex...eu cred ca e cam la fel ca anul trecut...dar ce observ e ca lumea pleaca cu o atitudine mai optimista de la interviu...anul trecut cine a fost la prof Cioclei nu prea era entuziasmat :D...
Eu am fost anul trecut la profesorul Cioclei si a fost mai mult decat bine.Mi-a pus doar intrebarile de inceput: cine sunt,unde am terminat si de ce INM?Restul interviului nu a scos o vorba.Si nota a fost maxima.Mie nu mi s-a parut mai greu sau mai usor acum.