Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultimul tabel este corect primii 200 de oameni nu se schimba cu exceptia persoanei Galea Ana care urca in primii 200. Am verificat notele la primii 230 de oameni ,notele nu se modifica semnificativ astfel incat sa fie alte schimbari importante de pozitie in clasament.
La interviu este inacceptabil ce note s-au dat, diferenta fiind facuta numai de arbitrariu.
Desi am luat nota buna la interviu, imi pare f rau pt cei care aveau note f mari la primele doua probe si totusi au fost depunctati atat de drastic la interviu.
Dupa calculele mele raman pe pozitia 201.
doom esti sigura??? imi pare rau si pt tine ...mah e o infrangere dar si un succes....sper sa ai motivatie sa inv pt barou, deja ai dat banii, du-te cu fruntea sus la examen :)....nu-i timp de vaicareli :D
Buna!
Felicitari celor care au luat acest examen!
Daca vreti, sa ne dati si noua, cei care vom da anul viitor, mai multe amanunte despre eseu: care a fost tema, cum v-ati pregatit?
ce v-a intrebat la interviu??? dati exemple de intrebari si ce esee .,ce anume vroiau ei sa auda? despre motivatie si viata personala ce au intrebat?au intrebat din materia de examen??ce v au intrebattttt??