Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Iras vb asa de frumos ...si parca nu prea esti realist/a ....sa comentezi atunci cand o sa treci prin concurs si dupa ce cunosti 2, 3 tampiti care au luat note peste 9, in timp ce oameni extrem de destepti iau note de 7 si 8. Sunt convinsa ca din cei care au luat peste 9 multi merita, asta nu contest, dar oare toti astia s;au dus la 2 comisii si restu mai prosti am fost la celelalte 2??? cum vine asta???
Cred ca s-a gresit cu aceasta proportie la interviu. de aceea, eu apreciez ca nu la comisii e problema (membrii comisiilor incearca sa fie obiectivi, dar sunt si ei oameni), ci la proportia de 25 la suta. si anul trecut au fost diferente la note, dar fiind un procent f mic la aceasta proba, n-au contat foarte mult notele. imi pare f rau de cei care au luat peste 80 la grila-acolo e munca- si au picat. eu cred ca in 20 de minute 5 oameni nu isi pot da seama cat de bun magistrat va fi sau nu un candidat. scopul acestei probe, din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie acela de a sesiza gravele derapaje, care ar face ca un candidat sa fie incompatibil cu calitatea de magistrat. degeaba imi poate vb un candidat de impartialitate si independenta si sa fie primul care nu le respecta si invers. pt la anul ar trebui scazuta proportia la interviu. la rationament e ok, zic eu, dar la interviu un 15 la suta ar fi suficient. in incheiere, va felicit pe toti 390 de insi participanti. imi exprim regretul pentru cei care au avut punctaje mari la juridic si au picat. ca sa nu se inteleaga ca acest mesaj ar fi generat de frustrarea neadmiterii in 2012 vreau sa precizez ca sunt anul 2 la inm. am vrut doar sa ii sustin pe cei cu note mari la juridic, care au picat, stiu ca nu-i ajuta cu nimik regretele mele, dar .....