Da, si mie mi-a picat ceva foarte interpretabil. Este vorba de cazul judecatoarei care a pozat ca iepuras playboy in timpul facultatii. M-au intrebat ce as face si cand au auzit ca nu as merge pana la situatia in care as exclude-o din magistratura, m-au taxat cu 3 puncte. Nu mai spun ca o solutie in cazul real al judecatoarei nu a fost data. Practic, mi s-a cerut sa le dau eu o solutie la o problema foarte delicata. Era loc de interpretari pro si contra, iar eu mi-am argumentat bine pozitia. Se pare ca nu a contat deloc acest lucru, ci doar raspunsul.
adi_09 a scris:
dar sa nu uitam ca anul asta la interviu a fost si eseu ceea ce anul trecut nu era...deci chiar daca anul trecut o persoana lua peste 9 la interviu, anul acesta se poate sa fi avut mai mult ghinion astfel: i-a picat ceva destul de nasol la eseu, plus speta de etica unde trebuie sa ai si noroc de ea , mie de exemplu mi-a dat o speta foarte nasoala fara tenta juridica la care nici acum nu stiu care ar fi raspunsul corect.
prin asta se explica de ce o persoana a luat peste 9 anul trecut si acu 8 sau 7.