avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vinzare casa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vinzare casa

Buna ziua.Daca sunte-ti amabili as dori sa aflu in privinta vinzarii unei case (costruita in IUNIE 2008) in ILFOV si evaluata la 180000 euro, ce taxe platesc STATULUI ?...dar notariatului? Multumesc anticipat pt,raspuns. O zi buna tuturor
Cel mai recent răspuns: bunicumiki , utilizator 10:01, 21 August 2011
Am inteles ..(procent / valoare)...+ procent depasire cota valoare ...(le aplicam la 1 leu;100lei s-au 200000 euro)....iar onorariul notarului se negociaza (iar notariatele comunale sunt mult mai ieftine decit in Buc.) .MULTUMESC PENTRU AJUTOR . O zi placuta tuturor
Onorariul notarului nu se negociaza! El este stabilit prin ordinul ministrului justliei si pt instrai nari se calculeaza in transe care au o baza si un procent din ce depaseste transele....
Buna ziua . Si notari au in acea lista de preturi <un minim si un maxim>pentru o valoare , in functie de zona si f.important in functie de antecedentele unor vinzari anterioare pe acea zona. O duminica placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare imobil ContSters88583 ContSters88583 Vreau sa fac un contract de vanzare-cumparare cu unchiul si bunica mea(apartamentul este acum propreitatea lor). Apartamentul este evaluat la 32 000 euro ,dar ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale de vanzare - cumparare apartament gabi.b gabi.b Urmeaza sa cumpar un apartament cu 2 camere confort 2 in valoare de 30.000 euro. As dori sa stiu care sunt taxele care le implica aceasta tranzactie si valori ... (vezi toată discuția)
Impozit contract vanzare-cumparare alora005 alora005 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. Mama mea are o garsoniera, mostenita de la mama ei in anul 2004 si este unicul proprietar. ... (vezi toată discuția)