avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

sant in proces de partaj cu fosta sotie,mentionez ca detin o casa si un teren dobandite in timpu casatoriei ,terenu nu este cel pe care se afla casa, este situat undeva in vecinatatea casei,pe acest teren eu am inceput in 2008 constructia unei noi case deci o a doua casa ,sant divortat din 2005,in aceste zile am primit o citatie de la judecatorie unde fosta sotie cere sa mi se stopeze lucrariile de constructie deoarece spune ea ca aceste lucrari ar complica procesu de partaj atata timp cat casa aceasta noua nu va mai fii un bun comun dar se afla amplasata pe un teren care l am cumparat impreuna! este posibil sa mi opreasca constructia sau nu ?
bunuriile au fost deja expertizate insa fara casa noua! si nu vad ce ar avea ea din casa noua dupa cum spuneti dvs daca nu a pus nici un ban ! asta e legea lu papura voda
in care unu ar putea sa i a tot si celallalt nimic ! de unde si pana cand
Veti intelege judecata raspunsului meu abia cand veti discuta cu un avocat si va lua cunostinta despre situatia dv. Faptul ca nu va place dv ceea ce vi se spune, este alta poveste. Daca s-a expertizat terenul pe care acum construiti iar sotia doreste sa si vand cota parte ce i se va cuveni, pentru dv. va fi mai greu...
avocatu mi a spus ca o sa mi revina mie pamantu dupa cum l am cerut in proces si o sa o despagubesc!
apoi contributia ei la acest pamant este de 10 la suta ,ori eu avand si casa si 90 la suta din teren nu vad care ar fii problema!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort marcelutza marcelutza Buna ziua,v-as ruga sa-mi spuneti daca exista un termen limita in care poti cere sa se faca partajul intre soti,dupa divort.Dupa 3 ani de la divort fosta ... (vezi toată discuția)
Partaj Cecilia35 Cecilia35 buna, ma poate ajuta cineva? am cerut partajul la casa , terenul este doar a mea pentru ca l-am primit prin donatie acum as vrea sa platesc eu fostul sot si sa ... (vezi toată discuția)
Partaj tinaa tinaa buna ziua . va scriu din nou pe scurt situatia mea si va rog sa ma sfatuiti cu privire la o nelamurire. am pe rol un proces de partaj cu fostu sot ( a ... (vezi toată discuția)