avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

o intrebare pe care sper sa o intelegeti si la care as dori va rog un raspuns . am intrat la un concert cu plata seara unde dupa ce am vazut scena si am dat un ocol, am observat un rucsac sprijinit de gard, si pe nimeni in jurul lui care sa cred eu k ar fi posesorul, dupa ce lam luat, lam pus pe umar si am facut doi-trei pasi, am fost prins si lovit de un agent de la firma de securitate care se ocupa cu evenimentul, dupa care miam dat seama ca era al lui si a inceput sa ma acuze de furt, a chemat jandarmii, am dat declaratii si mi sa spus k urmeaza sami ajunga acasa o amenda. Puteti sami spuneti daca intradevar se poate considera furt si tinand cont de faptul ca a venit cu viteza din spatele meu, am fost agresat si apoi pus sub acuzare de furt fara prea multe intrebari ? (am martor prietenul meu care a fost numit de domnul de la paza "complice" )va multumesc

de facut certificat nu cred k are rost deoarece am doar niste zgarieturi pe gat, in plus el lucreaza in ct probabil ,eu sunt din tl ,dar as vrea sa zic inca un lucru care lam observat la el ,ca avea un zambet pe fata de om implinit , ca si cum iar fi facut placere sa ma bata sau sa ma prinda, in plus din ce am auzit din discutia lui cu jandarmii, statea si ne pandea de la distanta, o fi fost vreun fel de test, de momeala,oricum as putea sa fac o plangere ceva ca sal evalueze psihologic daca nu are placere in ceea ce face sau cine stie ce tendinte...
Principala dvs. preocupare nu trebuie sa fie body guardul.Este adevarat ca unii sunt sadici...
Unii poate ca au si ceva ,,defectiuni'' neurale...

Ar putea sa nu fie vorba de un furt dar depinde foarte mult ce rezulta din probele aflate la dosar.
Daca va fi vorba de furt riscati sa fiti trimis in judecata si sa primiti o pedeapsa cu executare sau cu suspendare.
Ar fi indicat sa va angajati avocat pentru a se studia daca nu cumva ar putea fi vorba de art. 216 C.P., caz in care ati scapa de probleme...
Din moment ce prietenul dvs. este invinuit sau inculpat si nu martor depozitia sa are o valoare relativ redusa.
Aveti nevoie de o aparare inteligenta pe care nu cred ca o puteti face singuri, fara un avocat care sa perceapa clar ce s-a intamplat.
Ati mai avea si varianta sa discutati in cadrul unei consultatii verbale cu un avocat pentru a se examina de catre acesta a sinceritatii dvs. mai inainte de orice altceva.
Daca dati declaratii aiurea riscati sa ajungeti in detentie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie furt telefon ContSters264642 ContSters264642 AM FOST ACUZAT DE CINEVA CA I- AM FURAT TELEFONUL TELEFONUL . AM FOST CONTROLAT DE JANDARMI SI NU AU GASIT TEL LA MINE IN SCHIMB EU AM AVUT UN APARAT ... (vezi toată discuția)
Furt maryalice09 maryalice09 Buna ziua. Sunt cu cineva de un an si mi-am petrecut saptamana la el (mentionez ca nu suntem impreuna). Aseara a venit in vizita un prieten de-al lui si au ... (vezi toată discuția)
Abuz jandarmerie si organele de politie dumutaadrianred dumutaadrianred Buna. in cazul unei persoane suspecte de furt, din magazin alimentar,iar acesta este batut de catre jandarmerie si de catre poltie,urme vizibile. Se face ... (vezi toată discuția)