Sunt angajata in MAI.
De la biroul unde lucrez a disparut un document fara prea mare importanta, neclasificat si util...nimanui. Seful a decretat ca a fost furat si si-a exprimat intentia de a ne supune pe toti cei care lucram in biroul respectiv unui test poligraf, menit pesemne sa releve hotul.
Nu vrem sa dam testul, e absolut umilitor. Nu m-am simtit niciodata atat de jignita de cand lucrez in ministerul asta. Va rog sa-mi spuneti ce pot pati daca refuz testul. Deasemenea va rog sa-mi sugereti o modalitate cat mai agresiva de reactie. Exista vreun motiv pentru care ne putem da seful in judecata?
Nu-mi spuneti de rapoarte pe cale ierarhica, sunt ineficiente.
Solicitati sefului dvs.o dispozitie scrisa in acest sens,cu nr.de inregistrare,semnata si stampilata de dansul,iar dupa ce se emite aceasta decizie,refuzati acest test.Desi am vazut multe in viata,sincer,nu cred ca o va face.Ar fi prea de tot...
De asemenea,va sugerez sa informati-in nume personal-si structura DGIPI.
Este si datoria lor sa cunoasca asemenea aspecte si sa informeze structurile superioare.In MAI exista un vechi principiu nemuritor si anume-orice problema raportata arunca raspunderea rezolvarii acesteia asupra celui caruia i s-a raportat.