Eu si sotia avem un copilas de 8 luni. Din cand in cand vine la noi soacra mea si sta cateva luni bune. Teoretic zice ca vine sa ne ajute, dar de fiecare data face din traiul nostru comun un calvar. Ma streseaza continuu cu injurii si reprosuri nefondate. As vrea sa-mi cresc copilul in liniste, nu vreau sa ajunga toate scandalurile astea la urechile lui.
Exista un mod de a nu-i mai permite soacrei mele sa se apropie de copil ? Sotia e de acord cu venirea ei, chiar o cheama. Trebuie totusi sa-mi pot spune si eu parerea pe cai legale. Eu sunt singurul care munceste si nu mai vreau ca dupa servici sa ma stresez in halul asta. Sunt satul pana peste cap, nu vreau decat liniste pentru copilul meu si pentru mine.
Daca vine politia veti explica ca nu aveti unde sa mergeti in prezent si nu puteti sa stati cu copilul pe strada.
Chiria este suficient de mare cat sa aveti nevoie de timp pt a cauta un loc mai ieftin.
Toate acestea sunt adevaruri.
Mostenirea copilului
mamma
sotul meu adecedat in urma cu 2 luni.din casatoria noastra a rezultat un copil.pe timpul cat sotul meu a trait am locuit cu soacra mea(apartamentul fiind al ... (vezi toată discuția)
Neacceptare divort
Atrisjis
Buna ziua
Sotia a demarat procedura de divort. Motivele invocate sunt insulte, scandaluri, lipsa respect fata de socri. Motivul real este delapidarea unei ... (vezi toată discuția)