avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CUM SE PRONUNTA UN PARTAJ IN CAZUL UNUI IMOBIL ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CUM SE PRONUNTA UN PARTAJ IN CAZUL UNUI IMOBIL CUMPARAT PRIN VANZAREA ALTUI IMOBIL DOBANDIT INAINTE DE CASATORIE?

Am detinut un imobil inainte de casatoie . Casatorindu-ma, dupa cativa ani l-am vandut si am cumparat un alt imobil care conform actelor este chiar mai ieftin decat primul .Mi-a rama bani si am facut si ceva amenajari in apartamentul cumparat. De buna credinta, am trecut-o si pe sotia mea in acte insa in timp lucrurile nu au mers chiar mi-am dorit. Am divortat anul trecut iar in prezent fosta sotie locuieste la actualul sau iubit. Daca pot face dovada ca acest imobil este cumparat prin vanzarea altui imobil dobandit inainte de casatorie, in eventualitatea unui partaj care ar fi sansele sa obtin in totalitate dreptul asupra apartamentului?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 11:05, 9 August 2011
nu este chiar asa, ca totusi va trebui sa va luptati cu probele. dvs aveti probe ca ati achizitionat imobilul din banii dvs iar fosta sotie nu are nici o dovada ca ar fi investit inimobil. daca a investit, sa faca dovada.
s-ar putea printre distinstii consultanti care v-au raspuns sa fie unii dintre dansii juristi si nu avocati si daca sunt juristi dumnealor se ocupa mai mult cu firmele de aici si inducerea dvs in eroare. consultati un avocat din orasul dvs, care sa va studieze actele si sa inceapa demersurile.

succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bun imobil dupa divort smart accounting business srl smart accounting business srl Buna ziua, as dori sa stiu daca , in cazul in care la partaj se solicita impartirea unui bun imobil dobandit anterior casatoriei de una din parti in baza ... (vezi toată discuția)
Conventie sau comunitate legala albinnuta albinnuta Buna ziua!!! Am o garsoniera dobandita inaintea casatoriei. Ce trb sa fac...as vrea ca, daca la un posibil divorț el sa nu aibă parte...credeți ca se ... (vezi toată discuția)
Divort- partaj iness iness buna ziua Am divortat acum un an dupa 5 ani de casatorie ,sotia mea a bagat divort la momentul respectiv nu am facut partaj ne-am inteles pe cale amiabila , ... (vezi toată discuția)