avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare post din contabil in economist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare post din contabil in economist

Buna ziua tuturor!
As vrea sa ma ajute cineva in urmatoarea problema:
Sunt contabil in serv contabilitate de cca 2o ani; anul acesta (in iulie 2011) am absolvit Facultatea de stiinte Economice- profil Finante Banci si as vrea sa stiu cum trebuie procedat pentru transformarea postului de contabil pe care il ocup in post de economist. Gradul de complexitate al lucrarilor au fost si sunt de economist. Cumtrebuie sa procedez? Ce pasi ar fi de urmat?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 10:59, 9 August 2011
Studiati Regulamentul Intern,acolo sigur exista un capitol dedicat procedurii de incadrare si promovare in companie.In functie de reglementarile interne stabilite veti putea actiona.
Daca nu gasiti in RI,atunci solicitati de la serv. Resurse Umane din cadrul companiei date privind problema care va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii bubu.g bubu.g Buna ziua! Mereu ma scoateti din incurcatura asa ca revin cu o noua intrebare:am o salariata intr-un magazin angajata pe post de gestionara, acum a terminat ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza in cartea de munca claud1982 claud1982 Buna ziua revin cu urmatoarea intrebare cum voi fi trecuta in cartea de munca acum dupa ce am adus diploma de absolvire a facultatii de Stiinte Ecconomice ... (vezi toată discuția)
Economist la serviciul administrativ avramescuolimpia avramescuolimpia Buna ziua,sunt incadrata pe functia de Inspector de Specialitate in cadrul Serviciului administrativ la o institutie de stat(spital). Eu am absolvit facultatea ... (vezi toată discuția)