avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul Cod Penal 2011
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul Cod Penal 2011

Unde gasesc Noul Cod Penal varianta care intra in vigoare la 01.10.2011 cu toate modificarile
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:56, 23 Octombrie 2011
Da, Noul cod civil va intra in vigoare la 1 octombrie, pt acesta avem data certa si nu exista dubii. Intrebarile utilizatorilor tin de Noul cod penal din pacate.
Scuze,dar aceasta data e valabila si pentru Noul Cod penal.
[ link extern ]
Daniel-CatalinVELICU a scris:

Scuze,dar aceasta data e valabila si pentru Noul Cod penal.
[ link extern ]

Nu este asa, articolul pe care-l citati este din 7 iulie 2010. Stiti cum era cantecul celor din anii '80 "Noi in anul 2000", asta spera acum un an Ministerul sa se intample cu proiectele legilor de punere in aplicare.

Realitatea nu a conspirat, asa ca doar Codul Civil s-ar putea sa intre in vigoare (Legea 71/2011 asa stabileste). Legat de Codul Penal, legea de punere in aplicare in care se va stabili data nu a fost inca adoptata de Parlament. CSM sustine 1 ianuarie 2013.

Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
eumarian, utilizator
Noul Cod penal in varianta electronica poate fi gasit pe Legalis.ro
Pana nu intra in vigoare in mod cert orice discutie este fara sens intrucat pot aparea modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea medierii pentru cazuri in penal puncuskaa puncuskaa unde gasesc legea medierii penale? ma intereseaza cazurile in care medierea suspenda urmarirea penala sau procesul penal (vezi toată discuția)
5 dosare penale fara permis Izvorani Izvorani O intrebare am...am 5 dosare penale conducere fara permis,toate facute in decurs de un an....ce as dori eu sa stiu este...se poate cu un avocat bun sa iau ... (vezi toată discuția)
Întrebare consecințe accident auto fără victime - autor fără permis și sub influența alcoolului Bianca.kieke Bianca.kieke Bună seara ! Am și eu o întrebare! Un prieten de al meu a condus fără permis , sub influenta alcoolului și a făcut accident, fără victime! Se poate ... (vezi toată discuția)