avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cenzori si retragere din asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cenzori si retragere din asociatia de proprietari

Am doua intrebari :
1. In ce conditii un cenzor isi poate da demisia ?
2. In ce conditii se poate retrage o singura persoana din asociatia de proprietari.
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 20:54, 10 Decembrie 2008
Ar trebui sa se retraga toti cenzorii a caror activitate consta doar in semnarea listei de plata lunara, semnatura care induce in eroare proprietarii, chiriasii si faciliteaza fraudele si delapidarile.
Retragerea din asociatie este foarte simpla, o cerere de retragere ca membru al asociatiei. Ce veti rezolva? Va veti pierde doar dreptul la a va certa in adunarile generale, in rest, aceleasi obligatii si unda verde pentru cei pe care ii contestati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire asociatie de locatari bodeacornell bodeacornell Buna ziua! As avea o intrebare, va rog: recent, in urma cu 2 ani, am cumparat un apartament cu programul Prima Casa intr-un bloc din Sighetu Marmatiei. La ... (vezi toată discuția)
cum te poti retragere din asociatia de proprietari ? adriana_b2009 adriana_b2009 cum se poate retrage dintr-o asociatie de proprietari un membru al acesteia? mentionez ca nu mi-am dat acordul in ceea ce priveste infiintarea acesteia, insa ... (vezi toată discuția)
Retragerea dintr-o asociatie de proprietari miricdn miricdn Salut, va deranjez cu o intrebare. Sunt proprietar de apartament si as dori sa ma retrag din asociatia de proprietari de care apartin. Doresc sa imi platesc ... (vezi toată discuția)