avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pentru cresterea copilului

sunt gravida in 4 luni iar in campul muncii am o vechime de 7 luni,datorita unor inconveniente mi-am dat demisia de la locul de munca iar dupa trei luni am revenit in acelasi loc.pot beneficia de prenatal chiar daca am facut intrerupere pe care de munca iar in moment sunt angajata aceleiasi firme?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:56, 11 August 2011
dar in cazul in care eu nu pot beneficia de ccc o poate face sotul care este angajat din 27-01-2011 iar eu trebuie sa nasc in perioada 15-20/01/2012?daca da care va fi suma de care va beneficia tinand cont ca el incaseaza un salariu lunar in cuantum de 500ron
1. Da, sotul poate beneficia.
2. Indemnizatia pentru CCC nu poate fi mai mica de 600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la stat pentru o perioada de intrerupere in munca adelinav adelinav Buna ziua , am o intrebare : As putea sa imi platesc contributia la stat pentru o perioada de o luna-doua intrerupere in munca? Ideea este ca pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si ccc Camelia-G Camelia-G Buna ziua!Am si eu o intrebare.Am aflat de curand ca sunt insarcinata si nu ma asteptam la acest lucru deoarece m-am angajat de curand si s-ar putea sa nu pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mirela_7 mirela_7 Buna ziua! Sunt o viitoare mamica si cu un copil de 2 ani. Sotul meu lucreaza de 1 an la aceeasi firma cu un salariu minim,in ce conditii beneficiem de ... (vezi toată discuția)