buna ziua,acum o luna de zile am fost data in somaj,acum o saptamana am aflat ca sunt insarcinata..ce drepturi mai am in cazul in care sunt in somaj dupa 4 ani lucrati la aceasta firma.
1. Atunci veti beneficia 9 luni de indemnizatie de somaj.
2. Impreuna cu medicul stabiliti cand intrati in concediu de maternitate si apoi din acesta intrati in CCC pana la 2 ani. Se poate incepand cu luna a saptea de sarcina.
3. Certificatele medicale le duceti la Agentia de somaj care le calculeaza si le plateste.
4. Cererea pentru CCC o faceti tot catre Agentia de Somaj iar actele le depuneti la Primarie.
5. Toate aceste concedii suspenda perioada de somaj care se va relua, de unde a ramas, la expirarea acestor concedii.
multumesc,
eu inca nu mi-am depus actele de somaj,astept sa fiu sunata de la firma la care am lucrat pt a merge sa-mi fac lichidarea,la somaj trebue sa anunt in momentul cind depun actele ca sunt insarcinata?
1. Daca va inregistarti la Agentia de Somaj in termen de 10 zile de la data incetarii CIM veti beneficia de indemnizatie de somaj de la data incetarii CIM.
2. Daca va inregistrati mai tarziu (dar nu mai mult de 12 luni) veti primi indemnizatie de somaj de la data inregistrarii.
3. Grabiti-va, sa nu aveti pauza prea mare ca s-a putea sa nu mai beneficiati de indemnizatie pentru CCC.
4. La Agentia de Somaj o sa va ceara si o adeverinta de la medicul de familie ca sunteti apta de munca. In acea adeverinta medicul va scrie ca sunteti gravida.
eu sunt pontata la locul de munca pina astazi,mi s-a dat o instiintare prin care ma anunta ca trebuie sa vin pe data de 18 sa-mi fac lichidarea......m-au sunat zilele trecuta si mi-au spus ca o sa ma sune ei atunci cind vor fi gata actele,ceea ce nu mi se pare in regula din moment ce eu sunt singura care are de pierdut:(
1. In primul mesaj spuneati ca sunteti de o luna data in somaj. Noi ce sa mai intelegem?
2. Pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj trebuie sa fiti concediata din motive neimputabile dvs.
3. - Cel mai folosit motiv este desfiintarea postului si concedierea cu art.65 din Codul muncii.
- In acest caz dvs. trebuie sa vi se acorde un preaviz de minim 20 de zile lucratoare timp in care va duceti normal la serviciu si sunteti platita.
- La sfarsitul perioadei de preaviz se emite decizia de concediere.
4. Mergeti pe 18 la angajator so vedeti despre ce este vorba si ne spuneti apoi si noua.