avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pacaleala si nici nu e 1 aprilie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pacaleala si nici nu e 1 aprilie

Fiica mea a facut de curand(aproape o luna) 18 ani si a depus actele pentru schimbarea CI , pe 13 iulie.Aveam nevoie de hatararea de partaj legalizata, eu fiind tutorele iar imobilul revenindu'mi mie. Nu am constientizat asta, fapt ce a dus ulterior la o gramada de neplaceri si greutati in a'mi rezolva problemele.
Fapt ce m'a determinat sa apelez la un avocat , pentru ca timpul meu nu'mi permite sa umblu iar dupa hartoage.
I'am inmanat actele avocatei pe 15 iulie si mi'a zis ca in 10 zile am hotararea de partaj legalizata
A trecut insa aproape o luna si avocata mi'a zis ca nu a reusit sa obtina legalizarea
Am impresia ca ma cam duce cu presul si nu de alta dar i'am dat si 300 ron pentru toata treaba asta
Cel mai recent răspuns: stefaniajohnston , utilizator 00:55, 19 August 2011
buna seara!
in primul rand vreau sa multumesc pentru raspunsuri.
din lipsa de timp liber nu m'am ocupat eu de toate astea,mai ales ca nu locuiesc in localitatea in care este judecatoria(mai bine zis in loc in care locuiesc nu exista judecatorie)
nu'mi vine sa cred ca doar atat de putin m'ar fi costat
eu am dat avocatei 300 ron pentru a'mi legaliza hotararea de partaj
am crezut ca atat de mult se ridica ,pe langa onorariu , taxele de timbru
nu'mi vine sa cred ca ,pentru un pic de timp liber pe care ar fi trebuit sa mi'l fac, din comoditate mai bine zis, platesc atat de mult:">
mi'o merit, ce mai
trist este insa faptul ca atunci cand s'a terminat procesul de partaj,nu am fost multumita , am vrut sa fac recurs, am platit un avans avocatei de 600 ron si dupa vreo luna imi spune ca nu putem sa facem recurs din nush ce motive,ca nu a facut absolut nimic, dar de bani nu zice nimic ca mi i'ar inapoia
mie mi'a fost jena
iar acu, cand am apelat din nou la serviciile dumneai, cu gandul ca am deja un acont dat, d'na av nu'si mai aduce aminte ca ar fi primit vreun acont degeaba
asadar, cine mai face ca mine, ca mine sa pateasca
Buna ziua asa si eu am 3000 de ron dati si nu am inca o infatisare si unde puneti ca ieri mi-a cerut avocata mea inca 250 ron sa imi scoata hotarirea de la tribunal sa mi-o legalizeze ,,unde i-am zis ,,cum doamna nu v-am dat-o cind am inceput procesul ?,,pe ce baza mi-ati fa atunci procesul ?
,,,de unde stiati datele daca nu din hotarire ,
a zis ca nu i-am dat nimic dar eu cu ani in urma am scos sa legalizez acea hotarire in 5 exemplare acum cind mi-a cerut bani pentru a o scoate si legaliza i-am dat o copie si i-am zis un original il aveti la dosar ,,a ramas masca ..eu orcum nu prea mai am incredere in multalune de aceea este asa mare coruptie in rominia nu o sa isi revina rominia unde puneti ca coruptia tot de sus vine ,,orcum succes,,,eu una m-am lecuit ma duc singura si fac tot felul de acte fara ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua inca o intrebare ,,sunt in proces cu un loc de casa uzcapiune si platesc o chitanta de 1200 pe care imi da bon ,unca 700 care nu mai imi da bon ,si ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca ioana2525 ioana2525 Am fost la tribunal pentru legalizare. Doamna de la ghiseu [b]nu foarte amabila[/b] mi a zis ca nu se numeste legalizare ci titlu exacutoriu si nici actele cu ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)