avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie concediu crestere copil (CCC)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie concediu crestere copil (CCC)

Buna ziua! Ma numesc Madalina si am o intrebare. Din martie 2011 am un contract de munca pe perioada determinata pana pe data de 31.12.2011, am inteles ca o sa mi se prelungeasca contractul pe alt departament dar tot pe perioada determinata pana pe 1.08.2012, pe urma stiu ca pot intra in indemnizatie de somaj pentru ca am lucrat 1 an de zile in 2 ani, cate luni o sa am somaj 6 luni sau 9 luni? Intrebarea mea este daca raman insarcinata si ar trebui sa nasc pe perioada somajului (ex raman insarcinata in martie 2012 si nasc in oct - nov), pot sa beneficiez de indemnizatie pt crestere copil?
Cel mai recent răspuns: mada_mada , utilizator 14:50, 15 August 2011
va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prelungi somajul cu prenatal ? MadalinaK MadalinaK Buna seara! Sunt mamica unui baietel ce va implini in iulie 2 ani. Momentan primesc indemnizatie de crestere copil, si dupa aceea nu ma voi intoarce la fostul ... (vezi toată discuția)
Cim pe per determinata expira in timpul concediului post-natal Mariandreeea Mariandreeea Buna ziua! La jumatatea lui ianuarie expira contractul meu de munca. Eu nasc la jumatatea lui decembrie. Cand expira contractul de munca voi fi, practic, in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil catalina86 catalina86 Buna ziua! Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna martie 2014. Pe 12 septembrie imi expira contractul la locul actual de munca, unde am implinite 11 luni ... (vezi toată discuția)