avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Versiunea nouã a aplicaþiei Revisal conform ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Versiunea nouã a aplicaþiei Revisal conform Hotãrârii de Guvern nr. 500/2011

a aparut pe siteul inspeciei muncii
Le puteti trece la detalii , insa pana la 01.11.2011 trebuie sa fie transmise si in varianta noua a Revisal-ului....
Buna ziua,

Nu sunt sigura ce am de facut, va rog.
Am descarcat Revisal 5.0.6. Apoi, preiau datele din versiunea anterioara si trec salariul brut individual la fiecare persoana in parte.
Apoi, trebuie sa export toate datele si sa te transmit on line (asa faceam pana acum)?

Mi-a scapat ceva? Am facut toti acesti pasi (in afara de transmiterea on line) si cand am deschis din nou aplicatia, era goala.... Eu dadusem save la fiecare angajat in parte.

In plus, ce fac cu contractele suspendate care imi apar si ele?

Multumesc!
Am rezolvat problema cu aplicatia goala.
As mai avea nevoie sa stiu ce fac cu contractele suspendate.
Am rezolvat si problema suspendarii.
Pentru cei interesati, prima oara am preluat contractele suspendate asa cum erau si apoi am tab-ul special de suspendare.
:offtopic: Interventie moderator
@ delia.ionescu

Nu este dorita pstarea a mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editati mesajul anterior (in cele 30 de minute cat puteti edita mesajul).

Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva

Alte discuții în legătură

Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)