Buna,
Eu as putea sa iti zic ca m-am confruntat cu acelasi mesaj ca aici
"Am introdus la unul singur toate contractele din 2000 si pana la momentul actual in Revisalul vechi, dar nu mi-l preia noul Revisal aparand precizarea ca angajatorul exista deja in baza de date, eu preluand deja contractele active din vechiul Revisal."
Si am salvat baza de date Revisal 500 (pentru siguranta), apoi am sters de tot angajatorul din Revisal 500 si am importat din nou fisierul mdb de la vechea versiune Revisal.
Sper sa te ajute!
am si eu o situatie. un salariat a cerut incetarea cim cu art 56 c -pensionare limita de varsta iar conducerea cere sa-i inchei acest contr si sa-i deschid altul. Accepta REVISAL-ul 2 contracte pe acelasi nume in aceiasi luna ? va multumesc
am si eu o situatie. un salariat a cerut incetarea cim cu art 56 c -pensionare limita de varsta iar conducerea cere sa-i inchei acest contr si sa-i deschid altul. Accepta REVISAL-ul 2 contracte pe acelasi nume in aceiasi luna ? va multumesc
Da, accespta si mai multe c.i.m. pentru aceeasi persoana ...
Codul Muncii prevede ca CIM inceteaza de drept cand sunt indeplinite cumulativ conditiile de varsta si stagiu minim pentru pensionare .Problema ar fi daca noul contract s-ar face in sectorul bugetar,unde posturile se ocupa doar prin concurs,iar legislatia actuala blocheaza ocuparea posturilor si nu se pot face angajari decat 1/7.
Buna ziua, am si eu o mica problema. A trebuit sa introduc manual 2 salariati, iar in timp ce eram la al 2-lea, a aparut mesajul ca " Revisal has encountered a problem and needs to close." (Revisal a intampinat o problema si trebuie sa se inchida). S-a inchis si a salvat unde ramasesem, respectiv data de inceput a contractului. Din aceasta cauza persoana nu apare in lista de salariati activi si nu stiu cum sa fac sa ii introduc in continuare datele contractului pentru a aparea la activi (are ctr pe perioada nedeterminata). Am incercat la corectie, la modificare date, nimic. Opereaza doar datele personale. Aveti vreo idee unde ar trebui sa intru sa modific? Multumesc