avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Versiunea nouã a aplicaþiei Revisal conform ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Versiunea nouã a aplicaþiei Revisal conform Hotãrârii de Guvern nr. 500/2011

a aparut pe siteul inspeciei muncii
In prezent, pe varianta veche (206) a ReviSal, introducerea datelor era facuta de mai multe persoane (trei) chiar daca numai una avea dreptul sa transmita baza de date la ITM. Aplicatia era instalata pe un server si a functionat fara probleme (chiar am fost controlati de ITM pe baza ReviSal si am iesit ok).
In prezent, ReviSal 500 nu am reusit sa il fac sa lucreze in acelasi mod deoarece, chiar daca aplicatia este instalata pe server, baza de date se instaleaza local, la fiecare utilizator (vezi unde urmarind instructiunile de stergere a aplicatiei ReviSal500 de pe site-ul Inspectiei Muncii).
Daca are cineva o solutie (chiar si o idee) mi-ar fi de folos pentru ca am foarte multi salariati, iar introducerea de la un singur punct de lucru a informatiilor (salariului) cu ocazia preluarii bazei de date ar lua cam o zi (24 ore).
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 30 August 2011
ocovali, utilizator
Ati operat incetare CIM pe DEMISIE in Revisal 500? Este o mare greseala in loc de art 79 (alin 1, 7 si 8) apare art 81 (conditiile CIM pe durata determinata - conform CM)...sa-i atentionez pe cei de la TeamNet?
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
anca55, utilizator
1. Este bine ca apare art.81.
2. Codul muncii, renumerotat, a fost republicat in M.O.345/2011.
Buna ziua!
Am o problema cu introducerea datelor in noul Revisal. In cadrul Primarie avem contracte de munca pe perioada determinata ale asistentilor personali, contracte care se deruleaza din anul 2000. In Revisalul vechi persoana care s-a ocupat de introducerea datelor a trecut un singur contract, cel din 2009-2010, contract care nu a mai fost prelungit cu un act aditional, in functie de valabilitatea certificatului de handicap.
In Revisalul nou s-au preluat contractele active la momentul actual, insa exista multi asistenti personali care nu au mai fost actualizati, dar ei sunt in plata, au contracte de munca (acte aditionale) pe perioada determinata, in functie de valabilitatea certificatului de handicap si nu stiu cum sa ii introduc.
Am introdus la unul singur toate contractele din 2000 si pana la momentul actual in Revisalul vechi, dar nu mi-l preia noul Revisal aparand precizarea ca angajatorul exista deja in baza de date, eu preluand deja contractele active din vechiul Revisal.
Am incercat sa introduc in noul Revisal un singur contract, data de inceput cea din 2000 si de sfarsit cea din 2012, conform noului act aditional, dar imi apare precizarea ca nu exista CIM pe perioada determinata mai mare de 3 ani, ceea ce este super corect.
Am incercat sa introduc in noul Revisal cate un contract, in fiecare an, la acelasi salariat si mi-a aparut precizarea ca un salariat nu poate avea doua sau mai multe contracte cu norma intreaga.
Daca introduc ultimul act aditional, de unde mai reiese ca el este angajat din anul 2000? Si nu gasesc nicaieri posibilitatea de a introduce act aditional. Nu prea stiu cum sa fac. Greseala este ca nu au fost introdusi la timp, acum treb sa gasesc o slutie.
Nu stiu daca m-am facut inteleasca, poate aveti ceva idei????
Am trimis acest mesaj si la suportregistru@inspectiamuncii.ro, inca nu mi-au dat nici un raspuns.
Buna ziua,

Pt un contract din 2005, care a fost suspendat pt crestere copil din 2007, cu prelungire pt a-l doi-lea copil pana pe 14 sept 2011 (implineste 2 ani), iar din 15 sept 2011 intervine incetare, deoarece firma respectiva nu mai este activa - cum se procedeaza cu transmiterea revisalului?

a. Se introduce cim din 2005 in revisal (varianta veche - pt a scapa de insiruirea modificarilor la sal si fct- sau la modificarea fct este obligatoriu de transmis?) - cu data 15 sept 2011?
b. Se opereaza incetarea cu 15 sept 2011?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)