Buna ziua . Doresc sa stiu de la un contabil sau avocat care sunt drepturile mele salariale la lichidare daca mi-am dat demisia pe data de 1 august fara preavizul de 15 zile. Tin sa mentionez ca nu am luat inca zilele de concediu si am fost angajat pe perioada nedeterminata inca din 8 iulie 2009.(salariul meu era de 1200 lei brut) Va multumesc.
p.s. daca nu primesc lichidarea cum procedez ? Va multumesc iar.
doamna nu va suparati nici eu nu stiu pentru ca am lucrat la un obosit de patron delapidator intelegeti si am o ciuda de nu va inchipuiti pe el si daca imi da cu un leu mai putin il dau in judecata si fac tot posibilul sa piarda 10000 le lei din cauza mea
Dupa parerea mea atunci vi s-au achitat drepturile salariale aferente lunii iunie. Nu avea cum sa va plateasca salariul pe luna iulie, in conditiile in care aceasta nu se incheiase. Iar acum pe 23 august ar trebui sa va plateasca lichidarea lunii iulie si concediul de odihna neefectuat.
Dar repet este teoretic, cred ca trebuie sa va interesati ce v-a platit in 23 iulie.
Demisie
alex_f
Buna ziua,
Pe 13 iunie mi-am dat de demisia de la locul de munca, ultima zi lucrata fiind conform preavizului pe 12 Iulie. M-au informat ca mai aveam de ... (vezi toată discuția)