avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii demisie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

demisie

Buna ziua . Doresc sa stiu de la un contabil sau avocat care sunt drepturile mele salariale la lichidare daca mi-am dat demisia pe data de 1 august fara preavizul de 15 zile. Tin sa mentionez ca nu am luat inca zilele de concediu si am fost angajat pe perioada nedeterminata inca din 8 iulie 2009.(salariul meu era de 1200 lei brut) Va multumesc.

p.s. daca nu primesc lichidarea cum procedez ? Va multumesc iar.
Cel mai recent răspuns: nzz , utilizator 19:37, 16 August 2011
Noi de unde sa stim pe ce luna vi s-au achitat drepturile salariale ultima data ? Sa citim in stele?
doamna nu va suparati nici eu nu stiu pentru ca am lucrat la un obosit de patron delapidator intelegeti si am o ciuda de nu va inchipuiti pe el si daca imi da cu un leu mai putin il dau in judecata si fac tot posibilul sa piarda 10000 le lei din cauza mea
Sunteti haios, pe cuvant. :happy:Noi v-am spus ce drepturi banesti trebuie sa primiti . Cand ati incasat ultimul salariu de la angajator?
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
pe data de 23 iulie
Dupa parerea mea atunci vi s-au achitat drepturile salariale aferente lunii iunie. Nu avea cum sa va plateasca salariul pe luna iulie, in conditiile in care aceasta nu se incheiase. Iar acum pe 23 august ar trebui sa va plateasca lichidarea lunii iulie si concediul de odihna neefectuat.
Dar repet este teoretic, cred ca trebuie sa va interesati ce v-a platit in 23 iulie.

Alte discuții în legătură

Demisie alex_f alex_f Buna ziua, Pe 13 iunie mi-am dat de demisia de la locul de munca, ultima zi lucrata fiind conform preavizului pe 12 Iulie. M-au informat ca mai aveam de ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat Ella-Elena Ella-Elena Buna ziua. La data de 01.02.2014 contractul de munca s-a incetat cu demisie, iar in data de 07.02.2014 am primit lichidarea finala, care contine salariul pe ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la plata concediului de odihna in cazul demisiei? Catalina Dodenciu Catalina Dodenciu Buna ziua.M-am angajat pe data de 4 mai 2009 si recent pe data de 18 august 2009 mi-am dat demisia, deoarece singurul salariu pe care l-am luat a fost cel din ... (vezi toată discuția)