avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de vechime

cum as putea sa aflu daca firma in care lucrez trebuie sa-mi plateasca spor de vechime? lucrez intr-o companie multinationala care comercializeaza benzina, motorina, etc. am inteles ca este specificata obligativitatea platii sporului de vechime in contractul colectiv de munca la nivel de ramura. cum pot citi acest contract?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: lumifatu , utilizator 17:52, 17 August 2011
Dupa codul CAEN are ca obiect de activitate Comertul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate, fapt ce ii face sa-i fie incidente prevederile ccm la nivel de ramura comert .

Acest ccm este inca in vigoare si il gasiti aici
[ link extern ] /

Vedeti art.40 alin.2 din acest c.c.m.
Va multumesc foarte mult, tuturor celor care mi-ati raspuns si va doresc numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime consiliercosmin consiliercosmin Buna ziua, reprezint o firma producatoare de mase plastice (accesorii auto) si avem o situatie cu unul din angajatii nostri, recent angajat in cadrul firmei ... (vezi toată discuția)
Ccm -uri conelia anghel conelia anghel 1. Este valabil la aceasta data CCM la nivel national? Parerile sunt impartite, ba ca da ba ca nu. 2. CCM la nivel de ramura Chimie si Petrochimie nr.369/7 ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere raly2a raly2a Buna ziua.in luna oct 2010 am primit o decizie de concediere pe motive de restructurare.In urma deciziei de concediare am depus o cerere de intrare in concediu ... (vezi toată discuția)