Nu am mai primit salariul de pe data de 13 iulie 2008.
Ce demersuri legale ar trebui sa iau pentru recuperarea sumelor restante?
Mentionez ca cei de la ITM ( cu toate ca au fost anuntati ) nu au facut nimic.
Cand am discutat cu Serviciul Financiar mi se spune ca nu sunt incasari.
Cu toate ca avem sindicat, acesta nu face nimic deoarece sunt mana in mana cu conducerea.
Nimeni nu are curajul sa vorbeasca de frica sa nu fie dat afara ( orasul in care lucrez este codas dpdv al locurilor de munca).
Poate ca societatea mama are si ea probleme de aceea nu plateste la timp. Acopera lipsuri si neputinte de unde crede de cuviinta. Poate ca are de gand sa sacrifice filiala din Romania si forteaza lucrurile. Sa nu credeti ca societatea mama nu isi da seama de consecintele pe termen lung a neplatii salariilor catre angajati.
Imi pare bine ca ati venit la realitate. In marele angrenaj al situatiei in care este implicata o multinationala cum credeti ca ITM sau instanta ar putea sa rezolve problema dvs. fara sa consumati timp si nervi peste capacitatea normala de suportare in limitele pastrarii sanatatii psihice si fizice.
Afirmatia cu strainii s-au obisnuit sa ne trateze ca pe niste scalvi nu cred ca e reala. Fiecare e tratat dupa cat de mult e dispus "sa cubeze coloana lui vertebrala". Si o curbeaza de multe ori cand nu e nevoie spre surprinderea celor care nu sunt obisnuiti cu un astfel de comportament sau ca pur si simplu caalta solutie nu exista ca sa existe.
Solutia este deocamdata sa ma ramaneti pana va gasiti un alt loc de munca. pana la urma se vor acorda salariile. Si aici in Bucuresti pe platforma IMGB se mai intarzie plata salariilor cu o zi doua trei si mai mult...si noi facem parte din grup internationla facem exporturi. Afirmatia ca strainii ne trateaza prost este foarte reala si simtita pe propria piele. Societatea este condusa de niste austrieci care ne desconsidera ca oameni...rabdare si daca se gasste in alta parte actionarea in instanta in termenul de 3 ani pentru restantele salariale sai cere daune morale...daca actionezi acum in instanta societatea cat esti salariat probabil in cazul tau venind cu o hotarare judecatoreasca ti se va da numia tie salariul si apoi vei fi monitorizat...vorbesc din propria experienta....
Data post: Vineri, 22 August 2008, 15:46
Subiect: RE: Intarzieri la plata salariului
Managerii straini sunt pre putin preocupati de problemele existentiale ale muncitorilor ormani...interesul lor mana de lucru cat mai ieftina si bani cat mai multi la ei...consider in continuare ca strainii nu apreciaza muncitorii romani la adevarata lor valoare...
Neplata salariu
vichisor
Bună ziua!
Ce pot face dacă societatea la care lucrez cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată nu ne-a mai plătit salariile?Data de salariu este ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului
danutz69
Sunt in situatia de a nu fi primit salariul aferent ultimelor 3 luni , iar angajatorul find un ong vine cu tot felul de justificari mai mult sau mai putin ... (vezi toată discuția)