buna ziua,
lucrez de aproape 4 ani la o firma (societate pe actiuni) iar din 15 iunie sunt director general. pe 11 august mi-am bagat demisia intrucat la ultimul poligraf dat (mentionez ca cel putin o data pe an din dorinta patronului dam aceasta testare, la mine aceasta a fost a 7 -a) am fost acuzata ca mi-as fi ridicat casa pe spinarea patronului prin diferite "hotii" pe care le-as fi facut. sunt in preaviz pana pe 13 octombrie conf noului cm (45 zile lucratoare).vreau sa stiu cum pot face sa nu mai semnez documente pana la sfarsitul preavizului, intrucat eu am acum prima semnatura pe cec-uri si ce mi se poate intampla daca d-ne fereste firma intra la incidenta cu documente semnate de mine.va multumesc si astept un raspuns!
nu am contract de management, o data cu numirea in functia de director am primit un act aditional de schimbare de functie, la contractul de munca care mi-a fost incheiat in august 2007 atunci cand m-am angajat
am in fata actul aditional si asa scrie, act aditional la contractul individual de munca nr 68 in care mi se modifica functia si ma face director (cod 121004)
Cerinta legii este de-a va duce la final sarcinile de servicu pana la incheerea preavizului nefiind de invocat ceva care v-ar scuti de....prima semnatura!
Cu siguranta nici nu se pune problema sa va incuviinte angajatorul suspendarea contractului si incheierea unui contract de management pentru 45 de zile!(sic!) nu-i fraier!..:-/
Art.V din OUG nr.82/2007 - Prin derogare de la prevederile art. 56 din Legea nr. 53/2003 Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare, contractele de munca ale administratorilor/directorilor, incheiate pentru indeplinirea mandatului de administrator/director inainte de intrarea in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, inceteaza de drept la data intrarii in vigoare a ordonantei de urgenta sau, in cazul in care mandatul a fost acceptat ulterior intrarii in vigoare a prezentei ordonante, de la data acceptarii mandatului.