avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rog raspuns!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rog raspuns!!!!

buna ziua,
lucrez de aproape 4 ani la o firma (societate pe actiuni) iar din 15 iunie sunt director general. pe 11 august mi-am bagat demisia intrucat la ultimul poligraf dat (mentionez ca cel putin o data pe an din dorinta patronului dam aceasta testare, la mine aceasta a fost a 7 -a) am fost acuzata ca mi-as fi ridicat casa pe spinarea patronului prin diferite "hotii" pe care le-as fi facut. sunt in preaviz pana pe 13 octombrie conf noului cm (45 zile lucratoare).vreau sa stiu cum pot face sa nu mai semnez documente pana la sfarsitul preavizului, intrucat eu am acum prima semnatura pe cec-uri si ce mi se poate intampla daca d-ne fereste firma intra la incidenta cu documente semnate de mine.va multumesc si astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:14, 18 August 2011
ma gandeeam ca exista vreo portita sa ma "sustrag" semnarii de documente, dar dupa cum vad......oricum va multumesc!
sir28 a scris:

ma gandeeam ca exista vreo portita sa ma "sustrag" semnarii de documente, dar dupa cum vad......oricum va multumesc!

Poate doar daca se face o derogare de competenta, in acest sens

lucru care evident ca nu se va intampla.....
sir28 a scris:

lucru care evident ca nu se va intampla.....

dvs stiti cel mai bine ... ar mai fi o solutie .. sa refuzati semnarea acelor documente asupra carora aveti mari semne de intrebare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract administrator societate comerciala ADELA STROE ADELA STROE administratorul societatii are contract individual de munca si mai nou el nu mai poate avea CIM. in conditiile astea ce am de facut de suspendat CIM in baza ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau incetare cim? mihaela_1968 mihaela_1968 Daca un functionar a fost numit in 2005 director general, care regula trebuia aplicata: -suspendare contract individual de munca, conform art.137 indice 1 ... (vezi toată discuția)
Incetare contract idividual de munca magyari magyari Am o problema, mai bine zis o dilema si nu am reusit sa gasesc deocamdata o solutie clara. Este vorba de o societate pe actiuni, mai exact o institutie ... (vezi toată discuția)