avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Boxa subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Boxa subsol

Buna ziua!
In cazul in care detin o boxa la subsolul blocului imi trebuie autorizatie de constructie?
Mentionez ca am acordul asociatiei de proprietari, prin acel spatiu nu trece instalatia blocului, si trebuie pusa doar o usa.
Multumesc!
Nu au nici unul din cei insirati in continuare nici o atributie vis a vis de amenajarea unui subsol parte comuna a tuturor proprietarilor unui condominiu : ISC, pompieri , primarie , ISU.
Altfel, atunci cand s-au facut actele asociatiei mai precis in acordul de asociere s-au cerut macar parerea acestora de catre judecatorul care a admis cererea de infiintare?.
johnpescar a scris:

Altfel, atunci cand s-au facut actele asociatiei mai precis in acordul de asociere s-au cerut macar parerea acestora de catre judecatorul care a admis cererea de infiintare?.

Sunteti bun sa traduceti ceea ce ati scris mai sus?
Dumneavoastra credeti ca acordul de asociere este un chestionar prin care judecatorul intreaba in stanga si-n dreapta daca sa admita cererea de infiintare a asociatiei?

Vreau sa spun ca cel care administreaza subsolul unui condominiu este asociatia ( paznicul lucrului). Cei insirati mai sus ( ISU, Pompieri, etc.) nu sunt parte in acordul de asociere si deci nu au nici o atributie de a face ordine pe acolo.Constatari in urma unor reclamatii ajunse pe la ei pot face in masura in care trebuie sa raspunda petentilor .
Legal nu aveti nici un drept asupra boxei fiindca ati ocupat un spatiu comun fara acceptul proprietarilor si fara a avea in posesie un contract de inchiriere. Deocamdata va aflati in culpa si sunteti bun de plata, amenda.#-o:rtfm::closedtopic:
De unde ati tras concluzia ca nu am acceptul asociatiei?? Daca ati fi citit intrebarea mea ati fi vazut conditiile in care s-a intrat in posesia boxei

Alte discuții în legătură

Locuinta in subsolul blocului Loredana_Iuliana Loredana_Iuliana Buna ziua, Pt a locui cineva la subsolul blocului este suficient sa obtina acordul Asociatiei de Proprietari ( a 50% +1 din proprietari?\") sau este necesar ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic la bloc victor1906 victor1906 Buna seara. Am o pivnita in subsolul tehnic de la bloc , spatiu amenajat de mine de la darea in folosinta prin repartitie al apartamentului in acel bloc. ... (vezi toată discuția)
Sunt necesare acte doveditoare pt detinere boxa de la subsolul ... xtreme07 xtreme07 Sunt Necesare Acte Doveditoare pt Detinere Boxa de la Subsolul Blocului? Boxele de la subsolul blocului au fost construite de locatari la cumpararea ... (vezi toată discuția)