avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum calculez termenul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum calculez termenul

buna ziua,
cum calculez termenul de valabilitate pentru un certificat de atestare fiscala emis in 20 iulie si care este valabil "30 de zile de la data eliberarii"?? acest document este valabil si in data de 19 august??? #-o
multumesc pentru raspuns :)
Cel mai recent răspuns: theo38 , utilizator 13:59, 19 August 2011
asadar, ziua cand se sfarseste termenul certificatului meu este 19??? va rog sa ma corectati daca gresesc. asta inseamna ca maine am certificat perfect valabil :rtfm:si nu ma gandesc la descalificare. multumesc:love2:
pai daca nici emitentul nu stie cum sa calculez valabilitatea e clar.:-/ am rezolvat, nu se poate. astazi am obtinut certificat nou si toata lumea s-a declarat multumita :yeah:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de recurs lonita lonita Nu inteleg foarte bine articolul 101 din codul de procedura civila actual. Ma poate lamuri cineva va rog? Art. 101 Termenele se inteleg pe zile libere, ... (vezi toată discuția)
Termen recurs cum se calculeaza sperantagabi sperantagabi daca am primit instintarea unei sentinte ,pe data de ex;01012012 cu drept de apel in 30 de zile car este data limita sa depun apelul 01022012 ?Va multumesc! (vezi toată discuția)
Examen redobandire permis! mar1us mar1us In urma cu cateva luni am dat intr-un radar cu 104 km, pe data de 30.10.2009 am dus permisul la miliţie, dupa 2 zile am dat examenul pt reducere, pe spatele ... (vezi toată discuția)