buna ziua,
va rog sa ma lamuriti ref la stagiu de cotizare,am avut nevoie de adev de stagiu mi s-a eliberat dar mai putin luna iulie,este corect? adev imi tbuie ptr dosarul de pensionare ce pot face?
multumesc!
Legea 263/2010 spune: Art. 103
(1) Pensia se acorda la cererea persoanei indreptatite, a tutorelui sau a curatorului acesteia, a persoanei careia i s-a incredintat sau i s-a dat in plasament copilul minor, dupa caz, depusa personal ori prin mandatar desemnat prin procura speciala.
(2) Cererea de pensionare, impreuna cu actele prin care se dovedeste indeplinirea conditiilor prevazute de prezenta lege, se depune, incepand cu data indeplinirii acestor conditii, la casa teritoriala de pensii competenta, in a carei raza domiciliaza persoana...
Stagiu-ajutor!
ralu22
buna ziua,
va rog sa ma indrumati ce tbuie sa fac;
Am depus dosarul de pensie -invaliditate personal,angajatorul mi-a eliberat adeverinta precum stagiu de ... (vezi toată discuția)
Cic
blackscorpions
multumesc,draga davideg,ma simt mai bine acum ca am aflat ca se poate.mai am o intrebare:am nascut pe15 ianuarie,deci stagiul de cotizare care imi trebuie e de ... (vezi toată discuția)