avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DREPTURILE ANGAJATULUI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DREPTURILE ANGAJATULUI

Buna as dori daca se poate sa primesc un raspuns la urmatoarea problema (o sa fiu mai explicit ca sa intelegeti despre ce e vorba)
Sunt angajat la o firma din Alba Iulia ca si agent de vanzari din luna februarie, de aproximativ 3 luni una din firmele cu care noi colaboram s-a inchis ea(firma respectiva) figurand cu un anumit sold fata de firma noastra. patronul firmei nu mai este de gasit iar din acest motiv seful meu refuza sa imi dea salariul sub motiv ca nu am incasat de la firma respectiva.
intrebarea mea este urmatoarea: Are voie sa faca acest lucru?
Cel mai recent răspuns: cata_stef , utilizator 17:57, 21 August 2011
mai am o ultima intrebare:
in cat timp este obligat angajatorul sa imi dea decizia de lichidare si drepturile salariale?(dupa ce imi pun demisia fara previz)
In aceste situatii , legiuitorul nu a prevazut niciun anumit termen pentru comunicarea deciziei de incetare a raportului de munca prin demisie.

Pentru salarii, in general, plata se face la data stabilita prin c.i.m. pentru plata salariilor ... dar exista si angajatori care achita aceste drepturi la data inmanarii deciziei de incetare a c.i.m.
dupa cum imi cunosc eu seful din cati au plecat niciunul nu a mai primit salariul .
Eu oricum va multumesc pentru informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme demisie alexandru.cenusa alexandru.cenusa In data de 18.11.2009, mi-am depus demisia. Am comunicat-o patronilor, iar pentru ca serviciile de contabilitate si de resurse umane sunt externalizate, am ... (vezi toată discuția)
Salariu barbumarian37 barbumarian37 eu lucrez la o firma si acum 2 saptamani am avut o explozie la un cauciuc de la camion..am anuntat sefu de coloana de cele intamplate care el mia zis sa al ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariale Aurelianbm Aurelianbm Buna ziua, doresc si eu sa ma lamuriti in problema mea, am fost angajat la o firma de distributie de la care mi-am dat demisia, am fost amenintat din cauza ... (vezi toată discuția)