avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare pe viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare pe viata

De curand l-am gasit pe tatal meu mort. Am o suspiciune ca el a avut asigurare pe viata, iar aceasta asigurare a fost incasata de unul dintre ginerii lui. Cum pot afla daca tatal meu a avut asigurare pe viata?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:03, 30 Aprilie 2012
:offtopic: Nu exista asigurare pe viata ci numai asigurare de viata.
Imbalsamarea cu formol trebuie facuta dupa ce medicul de familie, sau altul a stabilit decesul si a emis un certificat de deces, dupa 24 de ore de la constatarea decesului, de catre personal calificat.
Ati chemat aceste autoritati dupa ce l-ati gasit pe tatal dvs?ati sunat la 112?

:offtopic:
In ce lume traim, Doamne??
Dupa stiinta mea asigurarea este de viata si nu pe viata
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2012
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul tatalui divortat???? ailedav ailedav O sa descriu putin problema pt a se intelege: Parinti divortati la scurt timp dupa nasterea copilului, custodia la mama, tatal plateste pensie alimentara fara ... (vezi toată discuția)
Drepturile copil minor - parinte decedat Mesi35 Mesi35 Este o situatie complicatā,sora mea a decedat de curand lasand un minor de 11 ani. Are un credit bancar pentru locuinta suma inca platibila e in jur de 82 mii ... (vezi toată discuția)
Ce intra in masa succesorala AlexStoica AlexStoica Conturile bancare si o asigurare de viata (beneficiari fiind ”mostenitorii legali”) intra in masa succesorala? A decedat sora, au ramas un frate, ... (vezi toată discuția)