avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... credit nevoi personale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

credit nevoi personale

buna ziua! sunt in prag de divort si intrebarea mea este daca ratele creditelor facute pe numele meu, pe parcursul casatoriei, se impart?Adica daca va prelua si ea o parte din datoriile comune, din urma carora nu a rezultat nici un bun.multumesc
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 17:30, 14 Septembrie 2008
Va multumesc mult pentru raspuns.
Se pare ca nu toti oamenii legii cunosc legea. Pacat ca ei ocupa niste posturi degeaba.
Eu am renuntat la a mai revendica ceva dupa hotararea judecatoreasca data.
Nu stiu daca acum mai poate face in acest sens, adica sa deschid un alt proces. Mai ales ca ma voi lovi de aceiasi oameni si aceleasi principii.

Succes in continuare!

Inteleg ca sunteti suparat, revoltat... dar asta nu ar trebui sa insemne abandonarea luptei. Stiti zicala? Viata este o lupta deci te lupta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort , depozit bancar exuser exuser Buna ziua, Eu si cu sotia am depus la judecatorie actiunea de divort acord, actiune semnata de ambele parti. In actiune nu s-a scris nimic despre partaj, ... (vezi toată discuția)
Partaj obligatii contractate in timpul casatoriei karmelika karmelika Buna seara! A intalnit cineva cazuri de partajare a obligatiilor contractate de soti in timpul casatoriei? Dupa divort, sotia a deschis o actiune de partaj ... (vezi toată discuția)
Credit contractat de unul din soti mihai09 mihai09 sotul a decedat. sotia a contractat in timpul casatoriei un credit in calitate de imprumutata, avand ca coplatitor pe tatal ei.sotul nu a semnat contractul de ... (vezi toată discuția)