avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul fara salariu in Revisal 506
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul fara salariu in Revisal 506

Buna ziua!
Stiou ca exista discutii in cadrul altor subiecte deja deschise pe tema hg 500/2011, dar poate ar fi bina sa facem o discutie separata referitor la faptul de a evidentia in Revisal sau nu concediul fara plata. Concediul fara plata este o suspendare a contractului individualde munca, dar din lege reiese ca trebuie inregistrat sau nu?
Ce parere aveti?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:25, 16 Ianuarie 2012
Trebuie transmise fiecare suspendare in parte ... la raport per salariat cum apar suspendarile?
daca le inregistrez cu suspendare si incetare, raportul este ok, apar toate; prin corectie (asa mi s-a spus) apare inregistrata doar ultima suspendare
Atunci inregistrati-le cu suspendare si incetare a suspendarii ...
Mutumesc. Asta inseamna netransmitere si amenda?
Le puteti transmite acum ... si numai in caz de un eventual control sunteti pasibilil de sanctionare ...dar daca sunteti la prima abatere este posibil sa scapati cu avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - concediu fara plata - suspendare cim noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind urmatoarea situatie. Un salariat este in concediu fara plata de 10 zile. In situatia data cim ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata inseamna suspendare cim? andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, daca angajatul a solicitat un concediu fara plata de 20 zile lucratoare pt studii si i l-am aprobat trebuie inregsitrat in revisal ca ... (vezi toată discuția)