avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare concediu de crestere si ingrijire copil.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare concediu de crestere si ingrijire copil.

Sunt intr-o mare problema si va rog sa ne ajutati. Sotia mea este insarcinata in luna a 8- a cu cel de-al patrulea copil. Pentru primii trei am primit indemnizatie si concediu fractionat adica: primul s-a nascut in 17.01.2005 si a primit pana in 17.05.2006 cand s-a nascut al doilea, apoi a intrat in plata cu cel deal doilea pana in 17.05.2008. in 02.06.2008 a intrat in plata cu cel de-al treilea pana in 01.09.2009 cand a inceput serviciul si a lucrat pana acum neintrerupt. Am citit in lege ca se considera trei nasteri copiii nascuti supa 01.01.2006 dar cei de la directia muncii spun ca nu mai primim nimic. Care este adevarul si ce putem face. Multumim.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:58, 24 Septembrie 2011
Am primit un raspuns favorabil de la ANPS prin care spune ca ne incadram la concediu si indemnizatie - raspuns telefonic - urmand sa ne trimita hartia cu raspunsul oficial. In scimb cei de la agentia judeteana adica juristii si cea care se ocupa de dosar spun ca nu ne incadram deoarece primul copil a fost preluat ca plata de Oug 148/2005. Acum nu mai stim ce sa facem pentru ca juristii de la Agentia Judeteana spun ca nu ne incadram dar ANPS spune ca da.Cum sa procedam?
1. Va duceti la AJPS cu raspunsul primit in scris de la ANPS.
2. Va rog sa nu uitati sa ne postati si noua raspunsul de la ANPS! Multumim!
Am primit si de la AJPS cam acelasi raspuns ca si cel de la ANPS decat ca ei nu ne-au raspuns direct decat prin intremediul Prefecturii Ialomita pentru ca am depus si acolo o petitie si au fost somati de Prefectura sa de-a un raspuns iar prefectura ne-a raspuns (transmis mesajul AJPS-ului). Multumim tuturor pentru ajutor. Doamne-ajuta!
Ne bucuram ca Avocatnet.ro v-a fost de ajutor!
Cand mai aveti probleme apelati la noi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc pentru al patrulea copil primaryteacher primaryteacher Cazul acestei doamne este urmatorul: Are 4 copii nascuti dupa ianuarie 2006.Pentru cel de-al doilea si al treilea a beneficiat de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)
Se mai primeste indemnizatie dupa al treilea copil? furnisoara furnisoara Am inteles ca pana la 1 ian 2012 se primea indemnizatie pana la al 3-lea copil nascut dupa 2005 sau 2006. S-a schimbat aceasta in urma modificarilor ce s-au ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil la al cincilea copil manuta34 manuta34 am cinci copii si am beneficiat de indemnizatie la trei dintre ei acum imi spun ca nu mai beneficiez de indemnizatie la al cincilea primul este nascut in 2003 ... (vezi toată discuția)