avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu

am obtinut concediul dar cu mentiunea ce este mai important pentru mine concediul sau locul de munca ?? ce este asta intimidare sau badjocura ,la adresa mea ??Sigur ca locul de munca ca din asta traim dar dupa 12 luni cred ca am dreptul sa -mi cer acest drept!Cine si unde ne proiejeza pe noi muncitorii ?? pentru a da in judecaa ar trebui bani , pe care nu noi avem ,ci cei imbogatiti cu munca noastra ,sau au dreptul la toate smecheriile ca au portite prin lege sa faca ce vor ! asta ar fii legea muncii in tara noastra?? ma indoiesc?? dupa concediu 20 zile preaviz si dupa somaj ! sa accept ?? 367 ron sal si somajul o sa am 100 ron?? unde sa ma adresez sa ma ajute in escocheria asta din partea angajatorului?? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ildi1963 , utilizator 20:17, 27 August 2011
MULTUMESC PTR INFORMATIE !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere annitha annitha Buna ziua.Am si eu o mare problema si sper ca ma puteti ajuta.Am o colega la munca,lucreaza ca lucrator comercial,firma la care presteaza munca se ocupa cu ... (vezi toată discuția)
Cerere de somaj facuta de angajator ??? anne_marieee anne_marieee Am fost in concediu medical pentru crestere copil, am revenit la lucru, am lucrat 1 luna si angajatorul nu face fata cheltuielilor din firma si mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
15 sau zile preaviz dorel9 dorel9 1 am primit instintare de disfintare post in care am preaviz de 20 zile dar in cim am scris ca perioada de preaviz in cazul concedieri este de 15 zile ... (vezi toată discuția)