avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... absolventii facultatii de drept
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

absolventii facultatii de drept

ce materii pot preda absolventii facultatii de drept in invatamantul liceal si universitar?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 11:25, 29 August 2011
puteti sa studiati L 1/2011 si vedeti acolo ce si cum se cere. Nu va bazati pe actele subsecvente, pentru ca urmeaza sa se modifice toate. In acest moment, sigura este doar legea.
In masura in care mai aveti intrebari, discutam pe textul de lege.
Mult succes!
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2011
elena138, utilizator
Multumesc...voi studia Lg.....
Cu mare placere!
Parerea mea este, daca doriti si timpul/banii va permit, sa va inscrieti la a doua facultate.
NU este foarte greu sa parcurgeti etapele profesionale, dar aveti nevoie de rabdare, carte si bani.
Acum, reveniti cu orice intrebare din lege sau in legatura cu sistemul de invatamant si, in masura in care am o informatie certa, va spun.
Succes, indiferent de optiune! :luck:
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor daca am terminat facultatea de drept Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Am terminat Facultatea de Drept iar ulterior am urmat cursurile Modulului Pedagogic I, pt clasele V - VIII. Ulterior acestora am urmat si ... (vezi toată discuția)
Plata salariu studii superioare user280 user280 Buna ziua. Lucrez ca informatician la un liceu din Romania (8 ore pe zi si NU PREDAU). Am terminat liceul de informatica si facultatea de turism. Ma ... (vezi toată discuția)
Studii terminate la ush - angajare in invatamant bianchita bianchita Am terminat Facultatea de management financiar contabil,specializarea contabilitate si informatica de gestiune din cadrul univ.Spiru Haret,Bucuresti,zi,studii ... (vezi toată discuția)