avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... montare centrala apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

montare centrala apartament

Buna ziua!
Locuiesc in Ploiesti si intr-un bloc in care se sisteaza apa calda din cauza restantelor.Doresc sa-mi montez centrala de apartament cu o firma autorizata, dar firma de energie termica imi cere un proiect tehnic care costa in jur de 8 mil, (detine monopol pe aceste proiecte)ca sa-mi acorde debransarea.De unde aceasta inventie?asociatia este de acord sa-mi montez centrala, deoarece nu am datorii fata de ei si nu poti lasa o familie la iarna in frig ca asa vor unii care au cumparat tara asta cu un leu.
Multam!
Cel mai recent răspuns: dilema_pg , utilizator 09:56, 22 Aprilie 2012
Si eu sunt in aceasi situatie, Dalkia cere un proiect de debransare care costa aproximativ 700 de lei, in acelasi timp mai cere si o autorizatie de construire care nu poate fi eliberata deoarece contravine legii 50. Inafara de asta administratorul si Presedintele de scara nu vor sa-mi dea informatiile despre persoanele deja debransate, informatie necesara intocmirii proiectului de debransare. Nu-mi vine sa cred ca sunt atatea piedici pentru a putea sa iau o decizie de om liber " sa ma incalzesc cu ce vreau - gaze, curent electric " Ce pot face in aceasta situatie, si cu administratorul si cu Presedintele de scara.
am revenit cu completari.

din septembrie si pana acum, am fost plimbat pe la diverse institutii ca sa rezolv problema acesta cu debransatul.
primaria nu imi ofara altceva decat negatie.

Avocati...nici o sansa sa gasesc. toti au citit dosarul au spus ca am dreptate, dar dupa o saptamna s-au retras.
ANPC mi-a dat dreptate.
In presa nu merge pentru ca Dalkia are contracte de Publicitate cu ei, iar atunci cand mai apare ceva este doar pentru a renegocia contractul.

asa ca...suntem sclavi la noi in tara si in casele noatre chiar daca Romania este o tara democratica.

cred ca in curand o sa ma duc in fata sediului Dalkia si o sa fac greva foamei sau o sa-mi dau foc. Numai asa pot fi bagat in seama.

Incerc sa-mi dau si eu cu parerea.
Sunteti aproape de Bucuresti, nu puteti contracta o firma de aici ca sa va realizeze lucrarea ? Sau autorizatiile firmelor se dau la nivel de oras?
aici nu mai este vb de executat lucrari. ci este vorba de primit avize de debransare. aceste avize nu se elibereaza, invocanduse in mod abuziv diverse articole din legi si alte ordine.
mai pe scurt aceste CET-uri, falimentare dupa parerea mea, nu vor sa piarda clienti.

mai mult acestea sunt platite din banii nostrii de doua ori. o data prin pentru plata agentului furnizat, si odata prin subventiile acordate de stat care sunt din bani publici.
Daca ati luat cateva oferte pentru montarea centralei , ce v-au cerut acele firme ,ce ii impiedica sa se apuce de treaba, ce spun ei ?. Daca in condominiu nu se mai livreaza agent termic, de ce nu te apuci de treaba ?.:O
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
johnpescar, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara. am cumparat de curand un apartament in ploiesti si ... t.nicoleta t.nicoleta Debransare / acord vecini. Am cumparat de curand un apartament in Ploiesti si doresc debransarea lui de la sistemul de termoficare si montarea unei centrale ... (vezi toată discuția)
Debransare termica instalare centrala gaz luiza44 luiza44 buna ziua, Doresc si eu anumite raspunsuri daca se poate: Doresc sa-mi trag gaz in apartament pentru a folosi centrala proprie pe gaz si nu reusesc sa scap ... (vezi toată discuția)
Debransare aadriana aadriana Am fost azi sa ma debransez partial si mi s-a spus ca nu se mai poate.Atunci am spus ca vreau debransarea totala si mi-au dat o hartie cu ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)