avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - concediu fara plata - suspendare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - concediu fara plata - suspendare cim

Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind urmatoarea situatie. Un salariat este in concediu fara plata de 10 zile. In situatia data cim poate fi sau nu. CM spune :
Art. 54. [suspendarea prin acordul prilor]
Contractul individual de munc poate fi suspendat, prin acordul prilor, n cazul concediilor fr plat pentru studii sau pentru interese personale.
Intrebari:
1) suspendati cim;
2) daca suspendati cim, raportati si in revisal;
3) ati discutat cu cineva de la itm pe tema asta;
Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 30 August 2011
noiembriesm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 26 Septembrie 2011
Multumesc pentru raspuns. La fel am gandit si eu...speram totusi sa scap de atatea hartii, dar nu avem ce face, asta e..
Decizia de incetare a suspendarii mai trebuie introdusa in Revisal? Se trece de la inceput intervalul in Revisal sau se poate trece doar inceputul suspendarii si incetarea o bag atunci cand emit decizia de incetare a suspendarii
In program dati pe incetare suspendare si introduceti data incetarii suspendarii
Buna ziua. Pentru contractele in vigoare la 01.08.2011, dar incetate in septembrie si transmisa incetarea prin revisalul vechi, se mai transmite contractul si incetarea si cu noul Revisal? Merci
Daca le-ati transmis prin versiunea veche, de ce sa le mai trimitet prin cea noua inca o data ... oricum la preluarea datelor , versiunea noua preia numai c.i.m.active.

Transmiterea in continuare a REVISAL-ului in varianta veche ridica mari semne de intrebare, avand in vedere ca HG nr.161/2006 este abrogata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fara salariu in revisal 506 bvr bvr Buna ziua! Stiou ca exista discutii in cadrul altor subiecte deja deschise pe tema hg 500/2011, dar poate ar fi bina sa facem o discutie separata referitor la ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata NNorbert NNorbert Buna ziua Un angajat a depus o cerere, si-a solicitat un concediu fara plata, pentru rezolvarea unor situatii personale. Cu ce articol se desface ... (vezi toată discuția)