avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In cit timp se depun actele la Agentia de Somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In cit timp se depun actele la Agentia de Somaj?

buna dimineata. vreau si eu sa stiu in cit timp pot de pune actele pentru somaj dupa incetarea muncii si daca firma ma poate da in somaj fara acel preaviz ,sa- mi dea direct actele pentru a-mi face lichidarea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 3 Septembrie 2011
Incetarea contractului individual de munca prin acordul parţtlor sau prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizatia pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deptul la somaj eralu75 eralu75 Lucrez de patru ani la o firma ca lucrator comercial.Acum 2 luni patronul a decis sa inchirieze spatiul unei banci,urmand ca ulterior sa deschida magazinul in ... (vezi toată discuția)
Inscriere pentru somaj monodora monodora Am fost angajata unei firme care a intrat in insolventa, iar in decembrie 2012, am intrat in perioada de preaviz. Acum sunt in cautarea unui nou loc de munca ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul in care am fost concediat Arnie Arnie Buna ziua. Am o intrebare legata de respectarea preavizului in cazul in care am fost concediat. Vreau sa stiu daca exista o posibilitate ca in cazul in care am ... (vezi toată discuția)