avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare blocata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare blocata

am o mare problema.suntem doi propietrari.eu cu 2 camere iar celalat cu 50 de camere.aveam intrare printr-un fel de gang acesta a fost inchis si deschis un magazin de optica (fara acordul meu).apoi tot pe act aveam scris ca mai am inca 2 intrari , intr-una din ele a facut hotel si tot la fel a inchis acesul meu.mi-a mai ramas un fel de gang in care isi depoziteaza vecinul tot felul de saci de gunoi.Intrebarea e cum de a putut sa inchida el cele 2 intrari fara acordul meu, mai ales aceasta unde e optica, aici fiind si numarul postal al meu.Cui sa ma adresez ca sa rezolv problema.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 19:32, 29 August 2008
Domnule, acel act cadastral nu este act de proprietate!!!#-
va multumesc pentru tot si va doresc o seara placuta
Multumesc, la fel va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 proprietari alexander.dominic alexander.dominic Buna ziua, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema.Am cumparat in 2001 un garaj+ un subsol denumit spatiu tehnic, deci 2 camere.Intrarea in camera de la ... (vezi toată discuția)
Care sunt spatiile ce intra in proprietatea comuna la blocurile noi construite? adaz adaz Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc nou, construit in 2010, format din 16 apartamente. Va rog sa imi spuneti daca spatiul de sub casa scarii intra sau nu in ... (vezi toată discuția)
Blocare acces spatiu comun subteran crvtec2 crvtec2 Buna ziua, asociatia de proprietari monteaza usa garaj subteran cu sms pentru care platesc si cei fara loc de parcare. Accesul auto in subteran este ... (vezi toată discuția)