avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incetarea efectelor juridice ale procurei notariale de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incetarea efectelor juridice ale procurei notariale de cumparare

Buna ziua

As dori sa stiu cat timp este valabila o procura de cumparare a unui imobil si in ce situatii aceasta isi inceteaza efectele juridice.

va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.

cu stima

mirela
Cel mai recent răspuns: mirelag , utilizator 23:48, 1 Septembrie 2008
Sunt doua aspecte fundamentale in cazul dvs: ati dat tatalui o procura, si aveti o dovada de plata a banilor catre tatal dvs?
In functie de aceste doua mari intrebari exista solutii diferite.
As avea o ultima intrebare la dumneavoastra. Daca inregistrez convorbirea in care mama mea vitrega recunoaste toata aceasta situatie, as putea sa folosesc aceasta ca proba in instanta? Va multumesc mult inca o data tuturor celor care mi-ati raspuns. Eu am dovada transferului de bani la data cand s-a cumparat garsoniera, precum si dovada cum am salvat toti acei bani, pentru ca totul s-a efectuat bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare florilori florilori Am cumparat o garsoniera pentru sora mea facand actul de vanzare cumparare pe numele meu deoarece ea nu era prezenta.Sotul ei acum pretinde parte la casa,pt ... (vezi toată discuția)
Bun propriu, modalitati de dobandire in timpul casatoriei ContSters172348 ContSters172348 buna ziua, doresc sa cumpar un apartament fiului meu care este casatorit.Ce forma juridica trebuie sa utilizez pentru ca imobilul sa nu fie supus partajului in ... (vezi toată discuția)
Bun comun sau bun propriu? ileanabarbu ileanabarbu Buna seara. Parintii mei au fost procuratori de fonduri pentru achizitionarea unei garsoniere prin contract de vanzare -cumparare in anul 1985. In actul de ... (vezi toată discuția)