avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reluarea somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reluarea somajului

buna ziua. Am fost in somaj 4 luni dupa care m-am angajat cu contract pe durata determinata un an si 6 luni,luna aceasta imi expira contractul si nu o sa il mai prelungeasca,ce acte mi-ar trebui ca sa-mi reiau somajul?
Cel mai recent răspuns: pisyy , utilizator 21:26, 7 Septembrie 2011
1. Dupa ce va inceteaza CIM va prezentati la Agentia de Somaj cu actele de mai sus si cu certificatul medical pe cate il va plati Agentia de Somaj.
2. S-ar putea ca, fiind in somaj, sa nu mai beneficiati de concediu de risc maternal pentru ca nu mai exista un risc deoarece stati acasa.
3. Pe adeverinta de la medicul de familie acesta va scrie "gravida in luna...".
multumesc mult de tot pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca perioada determinata stefanandrei stefanandrei Sunt insarcinata in 4 saptamani si lucrez la o companie de la inceputul anului, dar ei imi fac contract pe perioada determinata, ultima prelungire fiind in ... (vezi toată discuția)
Incetare cim, indemnizatie somaj pentru obtinere concediu de maternitate si ccc ancaolari ancaolari CIM expira pe data de 21 noiembrie 2015, iar nasterea este programata in luna decembrie 2015 - drept urmare am inteles ca pentru a inregistra venit in luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil invatator35 invatator35 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine, sunt in urmatoarea situatie: Sunt cadru didactic, contractul de munca este pe o perioada determinata ... (vezi toată discuția)